شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کرمانشاه طی نامهای خطاب به رئیس جمهور منتخب پیرامون انتخاب اعضای دولت چهاردهم مطالبی را ذکر کرد.
به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کرمانشاه طی نامهای خطاب به رئیس جمهور منتخب پیرامون انتخاب اعضای دولت چهاردهم مطالبی را ذکر کرد.
با سلام و احترامالحمدلله ربّ العالمین با برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سلامت کامل و با حضور فعال و مسئولانه ملت شریف، جمهوریت نظام مقدس اسلامی مهر تایید دیگری خورد و دشمنان، به هدر رفتن تلاش های جنون آمیز خود را برای کمرنگ کردن انتخابات ما به عینه دیدند.
با عرض تبریک مجدد خدمت جنابتان در کسب اعتماد ملت شریف، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کرمانشاه با مشاهده ی عملکرد جنابعالی در خصوص روش تعیین کابینه دولت چهاردهم، انتقاداتی نسبت به شما وارد میداند و اقدام متفاوتی را از حضرتعالی خواستار است.
نقد ما به شورای راهبری
رهبر انقلاب پنجم تیرماه مصادف با عید غدیر ، خطاب به نامزدهای انتخابات فرمودند: من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید؛ 《کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمی خورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.》
جنابعالی در مناظرات انتخاباتی بارها بر حزبی نبودن و تخصص گرا بودن خود تأکید کرده اید و هر زمان منتقدی فعالان ستادی شما را به عنوان کارشناسان شما قلمداد کرد، تکذیب نمودید و آنان را صرفاً به عنوان یک حامی برای پیروزی در انتخابات دانستید.
اما در این چند روز اخیر دیده میشود آنانی که طبق گفته های صریحشان با انقلاب و سیاست های معظمٌ له زاویه دارند، اصلی ترین کارشناسان و مشاوران شما در تعیین اعضای کابینه هستند، این همه که آنان خود را برای تعیین کابینه به زحمت میاندازند، چندان بوی دلسوزی نمیدهد.
کسی را که به عنوان رئیس شورای راهبری تعیین کرده اید، درست است که معتقد به انقلاب است اما عملکرد ۸ ساله او خسارات فراوانی برای کشور داشت و پیشرفت کشور معطل شد.ایشان خودشان گفتند خطوط قرمز را نتوانستند حفظ کنند، وعده های خلافی به مردم دادند و خودشان معترف شدند که وعده هایشان محقق نشده است؛ ایشان چرا باید مشاور ارشد شما باشد!؟
هر صحبتی از کارشناسان ستادی شما در خصوص افزایش قیمت سوخت و مدیریت بورس نقل شد، تکذیب کردید، اما امروزه آنان قرار است به شما پیشنهاد انتصاب مسئول بدهند، بدیهی است در راستای اجرای همان سیاست ها گام برمی دارند.
شورای راهبری برای حزب اصلاحات در تعیین مسئولین، ظرفیت جداگانه ای اختصاص داده است و جناب ظریف تصریح کردند که شما نماینده حزب اصلاحات هستید و با نام هایی که از اشخاص آوردند عملاً مسئولان دولت های گذشته اصلاحات اصلی ترین مشاوران شما هستند.شما در مناظرات فرمودید از همه طیف ها در ستاد شما فعال هستند و نسبت هایی که به شما میدهند دروغ است؛ اما امروزه آنچه در اطراف شماست، پیاده نظام اصلاحات است.
مقام معظم رهبری ۳۱تیرماه در دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم فرمودند:《افراد شاغل در دولت نباید سابقه سوء داشته باشند،میتوان با تحقیق، نگاه کردن به سوابق،شنیدن حرف ها کارآمدی را تشخیص داد》.همچنین ایشان با اشاره به مسأله غزه مظلوم بر موضع گیری شفاف و صریح نمایندگان مجلس و مسئولان دولت تأکید کردند.ما از این جهت نگرانیم، اکثر مشاوران حال حاضر شما نه تنها در مسأله غزه موضع روشن نمیگیرند بلکه ضدّیت با رژیم صهیونیستی را نیز لازم نمیدانند.همچنین در حوادث داخل کشور همچون سال ۱۴۰۱ علی رغم مطالبه رهبری از مسئولان کشور در خصوص محکومیت آن، نه تنها محکوم نکردند، بلکه هنوز هم با اشاره به آن حوادث، نظام را محکوم میکنند و هم صدای دشمنان هستند.در سال های دور کمر بر مخالفت با جمهوری و دولت ها بسته بودند، امروزه خادمان ملت شده اند!ما در کارنامه این افراد نشانهی خدمتگزاری نمیبینیم!.پذیرفته نیست امروز شخصی که در سفرهای استانی شما فقط باعث ایجاد چند دستگی و تفرقه میان مردم میشد و با اتهام زدن به عملکرد نظام سعی در رأی جمع کردن داشت، اصلی ترین کارشناس و مشاور شما باشد؛ چون منش ایشان مخالف با راه و روش شماست.
جناب دکتر پزشکیان، سخنان رئیس شورای راهبری در خصوص تعیین تعدادی از شاخص های کسب امتیاز در شورای راهبری نظیر جزء اقلیت های مذهبی بودن، اهمیتِ بی موردِ لحاظ کردن جنسیت، تجربهی نداشتن عضویت در هیئت دولت، ما را به یاد ارسال لوایح ضدملّی دوقلو به مجلس ششم شورای اسلامی انداخت؛ این شاخص ها مستلزم تغییر است.
بی گمان تعیین مسئولین دولت جنابعالی مطابق با میل شورای راهبری خواهد بود و صحبت های جناب ظریف را صرفاً ظاهرسازی میدانیم، چراکه تجربه ای به بلندای ۸ سال در حافظهی ماست.
جناب دکتر پزشکیان ما شما را صادق و پاکدست میدانیم منتهی گمانمان بر این است که مشاورانتان در عهدی که با شما و ملت شریف بسته اند،بنای بر صداقت ندارند، انشاءالله که باطل است.
در خصوص عزل و نصب های کشوری و استانی
ما از دولت شهید رئیسی انتقاداتی داشتیم که چرا علی رغم اقدامات مثبت دولت، در برخی مناصب کشوری و استانی، افراد بی تجربه و ناکارآمدی منصوب شدند؟ چرا افرادی که در طول سال های گذشته خدمتشان کارنامه ناموفقی داشتند و رابطه ای با توده مردم نداشتند، عزل نشدند؟
ما به جنابعالی پیشنهاد میکنیم، کارنامه مسئولین کشوری و استانی را خود، دقیق ارزیابی کرده، به اطلاعات مشاوران خود کفایت نکنید، بر اساس حزب تصمیم نگیرید و ناکارآمدان را عزل و لایقان را حفظ کنید، امروزه دیگر فرصت آزمون و خطا نیست.
خواهشمندیم در عزل و نصب ها اذهان عمومی را اقناع نمایید و صرف یک دستور نباشد.با تکرار مسیرهایی که قبلا طی شده اند بدیهی است که نتایج بهتری حاصل نخواهد شد.
جناب دکتر پزشکیان بسیج دانشجویی از هیچ کمکی جهت اعتلای کشور، رفع مشکلات مردم عزیز و پیشرفت نهاد مقدس دانشگاه به دولت منتخب چهاردهم دریغ نخواهد کرد.
مخلص کلام
ما از حضرتعالی میخواهیم که مشاوران، کارشناسان و کابینه و منصوبانتان را مطابق شاخص هایی که مقام معظم رهبری (حفظه الله) مکرر در مکرر فرموده اند انتخاب کنید.بر فرمایشات ایشان در ۱۳تیر در دیدار نمایندگان مجلس تأکید میکنیم که:《چه کسی میخواهد میداندار این میدان باشد؟ میدان اقتصاد، میدان فرهنگ، میدان فعالیتهای سازندگی، میدان تولید، چه کسی میخواهد میداندار باشد؟ آن کسی را باید میداندار کرد که امین باشد، صادق باشد، متدین باشد، از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد. ایمان یک شاخص مهم است. امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است، کاری نمیشود کرد، نمیشود به اینها مسئولیت داد، مسئولیتهای اساسی و کلیدی داد. تشرّع و متشرّع بودن. یکی از معیارهای مهم است. اشتهار به پاکدستی، به صداقت یک معیار است. سابقه سوء نداشته باشند، این یک معیار است. نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند، نگاه ملی به کشور داشته باشند.
اینها را با تحقیق [میشود فهمید]، البته کارآمدی را غالباً بعد از اشتغال به کار میشود فهمید، اما با تحقیق، با نگاه کردن به سوابق با شنیدن حرفها، میشود کارآکامدی را هم تشخیص داد.
این معیارها باید رعایت بشود. هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند. یعنی یک مسئولیت مشترک شما دارید در انتخاب مسئولین کشور... اینها لازم است. به نظر من این مسئولیت بسیار مهمی است. هم بر عهده شماست هم بر عهده رئیسجمهور محترم است که این کار را انجام بدهند. انشاءالله یک مجموعهی هیئت وزیران خوبی، کارآمدی، به درد بخوری ،متدینی انقلابیای بیایند سر کار و بتوانند مسائل کشور را پیش ببرند.》
در پایان معروض میداریم که اقدامات دولت چهاردهم را همچون دولت های سابق رصد نموده، اقدامات مثبت دولت را تقدیر و عملکرد منفی را نقد خواهیم کرد. با آرزوی توفیقات روز افزون برای جنابعالی