به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهمن علی بخشی با اشاره به اهداف این پویش گفت: امروزه یکی از ضروریترین نیازهای ایران اسلامی، تقویت سرمایههای اجتماعی است، لذا گسترش حال خوب در جامعه، ترویج خدمات و فعالیتهای مردمی توسط گروههای جهادی در نقاط دور افتاده، حضور تیمهای تخصصی پزشکی در بین مردم مناطق محروم، نشاط جامعه و تقویت سرمایههای اجتماعی از جمله نگاههای ما به این پویش ملّی است.
رئیس روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی افزود: تلاش این پویش آن است که حال خوب را به مردم عزیز و شریف مناطق کم برخوردار و مناطق هدف بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با همراهی موسسات تابعه بنیاد علوی و کمک گروههای جهادی پزشکی هدیه کند.
علی بخشی عنوان داشت: پویش حال خوب در سراسر کشور در حوزههای سلامت، آموزش، اشتغال و عمرانی و همچنین با حضور ماهانه ۲۰ الی ۳۰ گروه تخصصی جهادی پزشکی در حال اجرا است و این گروهها خدمات تخصصی را به صورت رایگان به مردم ارائه خواهند داد.
رئیس روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی ضمن تشریح این پویش، اظهار داشت: این پویش که به نام «پویش حال خوب» نامگذاری شده است، قصد دارد که خدمات، اخبار و رخدادهایی که حال مردم عزیزمان را خوب میکند ترویج نماید، از این رو خدمات ارائه شده توسط موسسات و گروههای مختلف مردمی از جمله گروههای جهادی پزشکی را از طریق رسانه ملی، رسانههای رسمی و سراسری و شبکههای اجتماعی به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.
وی با تاکید بر رویکردهای بنیاد علوی در دوره تحول بیان داشت: ارتقاء عدالت در حوزههای آموزشی، سلامت و اقتصاد مبنای فعالیتهای بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در مناطق محروم است و بر این اساس خدمات بنیاد علوی در راستای ارتقاء سلامت مناطق هدف با جدیت در حال انجام است.