به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین رستگار؛ رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو بیان کرد: تنها پاستیلهایی که از سازمان غذا و دارو مجوز دارد از نظر حلیت مورد تایید است و سایر پاستیلهای بدون مجوز موظف به کسب مجوز سلامت و حلیت از این سازمان برای قابلیت مصرف انسانی هستند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از پاستیلهای باز و فله بدون مجوز و به صورت قاچاق وارد کشور شدهاند، تصریح کرد: در این پاستیلهای باز و فله ممکن است از ژلاتینهای خوکی و حیوانات غیر حلال دیگر، چون ماهی غیرحلال و یا سایر حیوانات غیر حلال استفاده شده باشد.
وی با بیان اینکه بیشترین مخاطب مصرف پاستیل کودکان هستند، گفت: بهتر است والدین نسبت به مصرف پاستیلهای غیرمجاز مراقبت کنند، چرا که هم از نظر سلامت و بهداشت زیر سوال هستند و امکان آلودگی با ژلاتینهای حاصل از موجودات حرام گوشت در آنها وجود دارد و هم از منظر حلیت اطمینانی به آنها نیست.