آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۱۸۷۱
دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس:

همکاری با کشور‌های همسایه می‌تواند به مقابله با تروریسم کمک کند / لزوم تقویت دیپلماسی اقتصادی

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: همکاری با کشور‌های همسایه می‌تواند به مقابله با تهدیدات مشترک، نظیر تروریسم کمک شایانی کند.

بهنام سعیدی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، با اشاره به لزوم توسعه روابط با همسایگان و اولویت‌های تعیین شده توسط رهبر معظم انقلاب با تاکید به بُعد استراتژیک و دیپلماتیک این رویکرد، به جنبه‌های مختلف آن پرداخت و گفت: توسعه روابط با همسایگان از منظر اقتصادی، امنیتی و فرهنگی برای ایران حیاتی است و روابط مستحکم با همسایگان می‌تواند به کاهش تنش‌ها و افزایش همکاری‌های منطقه‌ای کمک کند.

وی افزود: این روابط، بستر مناسبی برای تجارت، سرمایه گذاری و پروژه‌های مشترک اقتصادی فراهم می‌کند که در نهایت به رفاه و ثبات منطقه‌ای منجر خواهد شد. 

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: علاوه بر این، از نظر امنیتی، همکاری با کشور‌های همسایه می‌تواند به مقابله با تهدیدات مشترک، نظیر تروریسم کمک شایانی کند.

او تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اساسی دولت جدید باید گسترش میدان دیپلماسی ایران باشد، زیرا این امر می‌تواند از طریق ایجاد روابط نزدیک‌تر با کشور‌هایی که در حال توسعه و یا تأثیرگذار در نظام بین‌المللی هستند، تحقق یابد. 

سعیدی تاکید کرد: با تقویت دیپلماسی اقتصادی، ایران می‌تواند به بازار‌های جدید دست یابد و از فرصت‌های تجاری بین‌المللی بهره‌برداری کند و علاوه بر این، همکاری‌های علمی و فرهنگی با کشور‌های دیگر می‌تواند به تقویت تصویر و نفوذ ایران در صحنه بین‌المللی کمک کند.

وی بر اهمیت همکاری هماهنگ میان دولت جدید و مجلس شورای اسلامی تأکید کرد. 

او گفت: همکاری نزدیک و هماهنگ میان دولت و مجلس بر اساس معیار‌های رهبر معظم انقلاب می‌تواند به تحقق این اهداف کمک کند و ما باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بهره‌گیری از تجربیات گذشته، به سمت توسعه پایدار و تقویت جایگاه ایران در عرصه بین‌المللی حرکت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار