آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۱۸۷۲

دادگاه اوگاندا ۴۲ نفر را به دلیل اعتراضات علیه فساد بازداشت کرد

دادگاهی در اوگاندا اتهاماتی علیه حداقل ۴۲ جوان به دلیل "ارتکاب جرم" در جریان اعتراضات ممنوعه علیه فساد در روز سه‌شنبه وارد کرده و دستور بازداشت آن‌ها را صادر کرده است.

دادگاه اوگاندا ۴۲ نفر را به دلیل اعتراضات علیه فساد بازداشت کرد

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ به گزارش خبرگزاری رویترز، دادگاهی در اوگاندا اتهاماتی علیه حداقل 42 جوان به دلیل "ارتکاب جرایم" در جریان اعتراضات ممنوعه علیه فساد در روز سه‌شنبه وارد کرده و دستور بازداشت آنها را صادر کرده است.

این تظاهرات در خیابان‌های مختلف پایتخت، کامپالا، برگزار شد و شرکت‌کنندگان شعارهایی سر دادند و پلاکاردهایی حمل کردند که فساد قانونگذاران را محکوم می‌کرد. برنارد اوندُو، رئیس انجمن وکلای اوگاندا و رهبر تیم وکلای مدافع متهمان، اعلام کرد که این 42 معترض پس از حضور در دادگاه صلح کامپالا در اواخر روز سه‌شنبه بازداشت شدند.

اتهامات وارده شامل جرایمی همچون "اخلال در نظم" و "مزاحمت عمومی" بود. متهمان بر بی‌گناهی خود تأکید کرده و دادگاه به آنها دستور داده است که در تاریخ‌های مختلف بین 30 ژوئیه تا 6 اوت برای محاکمه به دادگاه بازگردند.

سازمان "دیدبان حقوق بشر" انتقاد کرده است که این دستگیری‌ها نشان دهنده "عدم احترام دولت رئیس جمهور یوری موسوینی به حق مردم برای اعتراض و بیان خود" است. این سازمان پیشنهاد کرد که به جای دستگیری معترضان، باید به آنها فرصت بیان نظراتشان داده می‌شد.

رهبران مخالف و فعالان حقوق بشر اوگاندا مدعی هستند که فساد و سوءاستفاده از اموال دولتی به طور گسترده‌ای در این کشور رایج است و موسوینی را به ناکامی در تعقیب مقامات بلندپایه فاسد متهم می‌کنند. در مقابل، موسوینی این اتهامات را رد کرده و تأکید کرده است که در صورت وجود شواهد کافی، مقامات فاسد محاکمه می‌شوند، حتی اگر این افراد قانونگذاران یا وزرا باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار