افزايش خدمت رساني و تسريع در آباداني بيشتر خراسان شمالي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۳۳
رئيس‌جمهور تاكيد كرد:

افزايش خدمت رساني و تسريع در آباداني بيشتر خراسان شمالي

رئيس جمهوري كشورمان با تاكيد بر افزايش خدمت رساني و تسريع در عمران و آباداني بيشتر استان خراسان شمالي گفت: روند خدمتگزاري در اين استان بايد هر چه بيشتر شتاب گيرد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، محمود احمدي‌نژاد بعد از ظهر امروز در آغاز جلسه استاني هيئت دولت در خراسان شمالي، حضور حماسي و پرشور مردم استان خراسان شمالي در استقبال از رئس جمهور و اعضاي هيئت دولت را پاسخ بسيار محكمي به بدخواهان و قدرت اي استعماري و پيام روشن و الهام بخشي به همه ملت ها كه راه آزادي، وحدت، عزت و عدالت را در پيش گيرند، دانست.

وي گفت: ديار خراسان شمالي از مناطق ويژه تمدني جهان است و وجب به وجب اين خطه كانون جوشش تمدن است و زيباترين صحنه هاي تجلي فرهنگ و انسانيت در اين استان قابل مشاهده است.

رئيس جمهور با قدرداني از استقبال پرشور مردم از خادمان ملت تصريح كرد: ديروز امواج پرشور و پرخروش انساني به بهانه استقبال از خادمان خود سراسر اين شهر را در بر گرفت و جوانان صحنه گردان اين حماسه كم نظير بودند.

احمدي نژاد افزود: صدها هزار انسان مومن از پير و جوان به ميدان آمده و خيابان ها را مملو از عطر حضور كردند و با فرياد بلند حضور در صحنه، حساسيت و اراده مستحكم خود را براي ادامه راه انقلاب و آرمان هاي الهي به نمايش گذاشتند.

وي با بيان اينكه واژه ها از توصيف عظمت اين حضور حماسي عاجز هستند، تصريح كرد: به خاطر اين استقبال پرشور از يك سو خدا را شكر گذار هستيم و به خود مي باليم كه قطره اي از اقيانوس اين مردم هستيم و از سوي ديگر در قلوب دولت مردان، شعله و همت جديدي براي خدمت به چنين مردمي زبانه مي كشد.

رئيس جمهور افزود: اميدوارم خداوند ذهن، اراده و همت ما را به سمتي هدايت كند كه در جهت شكرگذاري از نعمت حضور مردم و منافع حقيقي ملت و اعتلاي استان و ميهن عزيز اسلامي قرار گيرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار