حسینعلی حاجیدلیگانی، عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو اظهار داشت: «بررسیهای اولیه نشان میدهد که حدود ۱۰ نفر از وزرای پیشنهادی دولت، شاید هم یکی دو نفر بیشتر، از مجلس رأی اعتماد خواهند گرفت. در مقابل، احتمال دارد حداقل ۶ نفر از وزرای پیشنهادی یا رأی اعتماد کسب نکنند یا با نتیجهای لب مرزی مواجه شوند.»
وی با اشاره به واکنشهای نمایندگان در صحن مجلس نسبت به اسامی وزرای پیشنهادی گفت: «در هنگام قرائت اسامی وزرای پیشنهادی، شاهد بروز احساسات مختلفی از سوی نمایندگان بودیم. به عنوان مثال، در مورد وزیر راه و شهرسازی، چهار نماینده با سر دادن "دوی قوی" ابراز حمایت کردند و برای برخی از وزرای دیگر نیز "چهار قوی" سر داده شد. البته این واکنشها بیشتر جنبه احساسی داشت و بررسیهای دقیقتر در کمیسیونها انجام خواهد شد.»
حاجیدلیگانی افزود: «براساس ۱۲ شاخصی که در فرمایشات مقام معظم رهبری مطرح شده است، تک تک وزرای پیشنهادی مورد ارزیابی قرار میگیرند و سپس رأیگیری صورت خواهد گرفت.»
وی تأکید کرد که در لیست وزرای پیشنهادی، نمایندگانی از همه سلایق وجود دارد، اما به اعتقاد وی، فراتر از سلیقههای شخصی و سیاسی، بحث کارآمدی وزرا اهمیت بالاتری دارد.