آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۶۵۹۷
در گفتگو با دانشجو؛

محمدبیگی: آقای ظفرقندی به شدت دنبال خصوصی کردن نظام سلامت است / وزیر پیشنهادی بهداشت در بسیاری از مواقع مواضع ضد نظام داشتند + فیلم

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: به عنوان نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت با توجه به شناختی که از بیش از دو دهه فعالیت خود از شخص ایشان دارم باید بگویم آقای ظفرقندی متأسفانه نه فقط در برخی مواقع خاص بلکه در خیلی از مواقع به جای اینکه دلسوزانه نقد کنند نقدهای بی‌رحمانه و ضد نظام و ضد مردم را داشتند.

فاطمه محمدبیگی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در حاشیه بررسی صلاحیت محمدرضا ظفرقندی،  وزیر پیشنهادی بهداشت در مجلس گفت: به عنوان نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت با توجه به شناختی که از بیش از دو دهه فعالیت خود از شخص ایشان دارم باید بگویم متأسفانه ایشان نه فقط در برخی مواقع خاص بلکه در خیلی از مواقع به جای اینکه برای نظام جمهوری اسلامی و مردم دلسوزانه نقد کنند نقدهای بی‌رحمانه و ضد نظام و ضد مردم را داشتند از جمله مشهورترین آن بحث ایجاد دو قطبی واکسن داخلی و  خارجی که منجر به این شد که ما نتونستیم از کشور چین و روسیه به موقع واکسن تهیه کنیم.

وی افزود:  در آن زمان من عضو کمیسیون بهداشت بودم و کاملا به خاطر دارم نامه‌ای که ایشان نوشت منجر به حتی اعتراض رئیس جمهور وقت جناب آقای روحانی هم شد. در آن ایام نزدیک به ۵۰۰ ۶۰۰ نفر ما فوتی داشتیم.

محمدبیگی گفت:  مورد دیگر که حالا دوست دارم بگویم جدای از بطن بحث‌های سیاسی مباحث تخصصی ایشان است. ایشان به شدت حوزه خصوصی را پیگیری می‌کنند، اگر قرار باشد وزیر بهداشت شوند باید به حقوق مردم هم پایبند باشند، من پزشکم بحث افزایش تعرفه تا حد قانونی حق پزشک است اما اینکه بیایم به آتش دو قطبی تعرفه بخش خصوصی و دولتی بدمیم که منجر به خروج پزشکان از بخش دولتی شود و اتفاقاً این دو قطبی باعث شود که عملاً پزشکان بخش خصوصی تمایلی به حضور در بخش دولتی نداشته باشند و مردم توان تامین هزینه‌ها نداشته باشند این به ضرر جامعه خواهد بود و نتیجه‌اش هم میشود همین فرار نخبگانی که الان ما داریم می‌بینیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه بیان داشت: وزارت بهداشت یک وزارت تمدنی و فرهنگ ساز است حال اگر ایشان رئیس مجموعه سلامت کشور ما شود اصلاً دید تمدنی به این موضوع دارد؟ اینکه بخواهد دانشجوها را زیر دست خودش پرورش بدهد وعضو شورای عالی انقلاب فرهنگی  بشود با این پرونده سنگین از مواضع ضد نظام آیا مواضع گفتمان‌سازی ایشان مبتنی بر دکترین انقلاب اسلامی خواهد بود؟ 

وی تصریح کرد:  آیا حضور ایشون در کسوت وزیر بهداشت نمی‌تواند ایجاد دو قطبی بین دانشجویان کند که البته خواهد کرد،  چون در ایام اغتشاشات به جای اینکه تبیین کنند به عنوان استاد رشته عروق از جنبش پاک و مردمی یاد می‌کنند و نظام را تهدید می‌کنند آیا می‌شود چنین فردی در کسوت وزیر بهداشت در کشور ما استفاده شود؟

وی خاطرنشان کرد: آیا ایشان  که اولین برنامه راهبردی شان  تنظیم اولویت‌های نظام سلامت با راهبردهای بین المللی است و در واقع در برنامه مکتوب خود آوردند  آیا قول میدهند آنجایی که قرار است اطلاعات سلامت کشور به یغما برده شود  توسط بعضی سازمان‌های بین‌المللی حافظ امنیت داده‌های سلامت کشور باشند؟

محمدبیگی در همین رابطه اظهار کرد:  متاسفانه ما این را در برنامه‌هایشان نمی‌بینیم، آیا کسی که در چالش‌های نظام سلامت اولین چالش را طبق مکتوبه خود اعلام می‌کنند که مشکل ارتباط بانکی ما با کشورهای خارجی و می‌خواهد fatf را  فعال کند آیا ایشان کسی نیست که بخواهد آرمان‌های سلامت این مردم را فدای مسائل سیاسی کند؟

وی تاکید کرد:  ۹۷ درصد داروهای ما در داخل تولید می‌شود، بله یه مقداری نیاز به مواد اولیه داریم مشکل بانکی هم داریم اما آیا واقعاً اولین مشکل نظام سلامت ما این است؟ ما نماینده‌ها الان مسئولیم مسئول شهدا خانواده‌های جانباز ایثارگر ما الان در سالگرد ۲۸ مردادیم داریم با مردم صحبت می‌کنیم آیا تجربه مصدق که به آمریکایی‌ها اعتماد کرد و از پشت به او خنجر زدند و باعث شدند سال‌های سال کشور ما باز در نظام ستمشاهی باقی بماند کافی نیست؟

این نماینده مجلس تصریح کرد:  امروز که روز ۲۸ مرداد است نباید برای ما سرلوحه باشد؟ باز هم باید به کسایی اینجا اعتماد کنیم که مواضعشان مطابق با خواسته‌های دشمنان در خارج از کشور است؟  من تعجب می‌کنم اصلاً ایشان  چطوری به عنوان گزینه راه پیدا کردند و الان در صحن علنی دارند مواضع قبلی خودشان را به نوعی شستشو میدهند آیا اینها پاک می‌شود؟ هیچگاه پاک نخواهد شد برخی می‌گویند که ایشان توبه می‌کند، اگر هم فرض کنیم توبه کرده است و پذیرفته شده آیا همچنین فردی را باید به عنوان سکاندار یک وزارتخانه که قرار است نسل آینده سلامت و تربیت را کند  کشتی سلامت را بسپاریم؟ قطعاً ایشان نمی‌تواند حق سلامت مردم را در هیئت وزیران احقاق کند همچنان که در ۲۰ سال گذشته مسئول بوده و نتوانسته احقاق حقوق کند.

وی گفت: بیانیه انجمن اسلامی پزشکان کشور و بیانیه بسیج دانشجویی بیش از ۳۸ دانشگاه را ما داریم و همچنین بیانیه بعضی از قشر پزشکان را در مخالفت با ایشان، واقعاً دل همه دلسوزان حوزه سلامت به صدا درآمده از دانشجویان بگیرید تا پیشکسوتان و یه نکته دیگر هم بگویم، آیا فکر می‌کنید کسی که نظارت را انهدام جمهوریت نظام دانسته در حالی که حتی حضور خودش  با همین نظارت استصوابی انجام شده به نوعی خودش قبول ندارد آیا نمی‌تواند از همین صندلی سوء استفاده کند؟ 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهدی کیاسری
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
تکرار میکنم
ظفرقندی انسان پاک و حلالیست بسیاری از افرادی که حتی آشنایی بسیار کمی با ایشان دارند اینرا گواهی میدهند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار