آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۸۱۷۸

روند بازگشت زائران به اوج رسید/ مشکل ترافیکی در مرز‌ها نداریم

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه از روز گذشته روند بازگشت زائران به اوج رسیده است، گفت: علی‌رغم حجم تردد‌ها مشکل ترافیکی در محدوده مرز‌ها نداریم.
روند بازگشت زائران به اوج رسید/ مشکل ترافیکی در مرز‌ها نداریم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا اظهار کرد: روند بازگشت زوار دیروز به اوج خود رسید و امروز هم افزایش می‌یابد. همچنین به دلیل تعدد پایانه‌های مرزی و ظرفیت‌های بالای تردد مشکل ترافیکی گزارش نشده است.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از مسیر‌ها رفت و برگشت جداسازی و ایمنی ایجاد شده است، گفت: زائران که با خودروی شخصی سفر کرده اند در برگشت به مقصد حتماً نکات ایمنی را رعایت کنند اکثر تصادفات با توجه به خستگی رانندگان رخ داده و هر چند نسبت به سال گذشته روند تصادفات کاهشی بوده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا ادامه داد: خستگی و خواب آلودگی بیشترین دلیل تصادفات بوده است. رانندگان حتماً در مسیر استراحت کنند موکب‌هایی بدین منظور اختصاص داده شده است و اگر خودرو چند راننده دارند نوبتی رانندگی کنند و به علائم و تابلو‌ها دقت و با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

سرهنگ شیرانی بیان داشت: تردد وسایل نقلیه سنگین در مسیر‌هایی که خودرو‌های شخصی تردد دارند حتی‌المقدور جدا سازی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار