آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۹۲۸۶

نصب تابلو‌های جدید معرفی محور‌های تاریخی اصفهان برای تسهیل گردشگری

محمدعلی ایزدخواستی، مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان، از اجرای طرح «طراحی، ساخت و نصب تابلو‌های معرفی محور‌های تاریخی اصفهان» با هدف تسهیل گردشگری و تقویت هویت تمدنی شهروندان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدعلی ایزدخواستی مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان از اجرای «طراحی، ساخت و نصب تابلو‌های معرفی محور‌های تاریخی اصفهان» با هدف تسهیل گردشگری در این کلانشهر خبر داد.

وی افزود: مرحله نخست این طرح در منطقه سه شهر اصفهان در پهنه (دردشت، شهشهان و سنبلستان) از خیابان ابن‌سینا تا خیابان عبدالرزاق اجرا شده و مرحله بعدی نیز در محدوده محله هارونیه و بازار بزرگ اصفهان خواهد بود.

وی اضافه کرد: در این طرح برای «ورودی خیابان‌ها و کوچه‌های محله‌های تاریخی»، «مسیر‌ها و مسافت باقی‌مانده تا بناها» و «معرفی آثار تاریخی مناطق اصفهان» تابلو‌های ویژه و جداگانه با زبان فارسی و انگلیسی طراحی شده است.

ایزدخواستی گفت: سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان از سال گذشته این پروژه را با عنوان «طراحی، تولید و نصب تابلو‌های معرفی محور‌های گردشگری در بافت تاریخی شهر اصفهان» آغاز کرد که اکنون در چند مرحله در حال اجراست.

وی عنوان کرد: خواناسازی بافت تاریخی اصفهان ابتدا در اتاق فکر این سازمان مطرح و سپس روش‌های مختلف تحقق آن مورد بررسی قرار گرفت.

ایزدخواستی اضافه کرد: پس از آنکه تابلو‌های راهنما به عنوان یکی از راهکار‌ها اتخاذ شد؛ با تشکیل تیم طراحی و بررسی سابقه تابلو‌های شهری اصفهان در نیم قرن اخیر، سرانجام ۹ شکل مختلف از تابلو‌ها در سه دسته ایستاده (شامل تابلو‌های ورودی محورها، تابلو‌های راهنمای مسیر و تابلو‌های معرفی بنا) و یک دسته دیواری (شامل تابلو‌های جهت‌یابی) طراحی و در جلسات مختلف مشورتی با تیم‌های اجرایی شهری و استان، کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر و شورای عالی بافت تاریخی شهرداری اصفهان انتخاب و وارد مسیر تولید شد.

وی ادامه داد: همزمان با روند طراحی و ساخت، تیم مطالعاتی و شهرسازی نیز وظیفه جانمایی و اخذ اطلاعات پایه را با حضور شهرسازان و محققان بر عهده گرفت که مطالعات شهری و تاریخی آن طی ۶ ماه انجام شد.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی اصفهان افزود: هدف از اجرای این طرح کمک به رونق گردشگری، تقویت هویت تمدنی شهروندان اصفهان و زیبایی محلات بوده است.

وی با بیان اینکه بافت تاریخی اصفهان دارای عناصر ارزشمند بسیاری است که برای مردم شناخته شده نیست، افزود: آشنایی شهروندان و گردشگران با گنجینه‌های میراث فرهنگی، زمینه‌ساز توجه و میل به بازدید از آنها می‌شود که در قالب این طرح شرایط مطلوبی برای حس تعلق مردم به اماکن تاریخی فراهم خواهد شد.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان افزود: آشنایی مردم با بافت تاریخی، رونق اقتصادی، توسعه زیرساخت‌های گردشگری و گردشگر پذیری را به دنبال خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار