کد خبر:۱۱۷۳۶۷۵

قدرت نمایی نافرجام با سلاح گرم

فرمانده انتظامی شهرستان ری، از دستگیری یک اراذل و اوباش و جاعل کلاهبردار متواری که با استفاده از سلاح گرم قدرت‌نمایی کرده بود، خبر داد.
قدرت نمایی نافرجام با سلاح گرم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمدقاسم طرهانی اظهار کرد: مأموران عملیات سازمان اطلاعات انتظامی این فرماندهی خبری را در خصوص قدرت نمایی یک اراذل اوباش که با سلاح گرم قدرت نمایی کرده بود، دریافت کردند.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصد‌های هوشمندانه مخفیگاه متهم را در محدوده شهرری شناسایی و مأموران با هماهنگی مقام قضائی به محل اعزام و موفق شدند متهم را در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کنند.

سرهنگ طرهانی در ادامه اظهار داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهم یک قبضه سلاح کلت کمری با تعدادی فشنگ جنگی و ۲ تیغه خشاب کشف که به همراه متهم به اداره پلیس منتقل و پس از تشکیل و تکمیل پرونده به مراجع قضائی اعزام شد.

وی بیان کرد: پلیس همواره با افرادی که قصد برهم زدن نظم عمومی و قدرت نمایی داشته باشند در میدان با افراد برخورد قاطع می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار