آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۵۲۳۸
در دیدار دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با رییس دیوان عدالت اداری:

بر همکاری مشترک در راستای اجرای مصوبات تأکید شد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با رییس دیوان عدالت اداری بر لزوم هماهنگی بیشتر دو نهاد و اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد.
بر همکاری مشترک در راستای اجرای مصوبات تأکید شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با رییس دیوان عدالت اداری، ضمن تبریک میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام صادق (ع)، و همچنین انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین عابدی به ریاست دیوان عدالت اداری، بر لزوم هماهنگی و همکاری بیشتر میان این دو نهاد تأکید کرد.

استاد خسروپناه در این دیدار، به تأکیدات مقام معظم رهبری بر اهمیت مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی که در حکم قانون است، اشاره و بر لزوم پایبندی به این مصوبات تأکید کرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین عابدی نیز ضمن خوش‌آمدگویی و تبریک میلاد پیامبر اسلام و امام صادق (ع)، بر لزوم رعایت قانون و دستورات قضایی و همکاری مشترک میان دو مجموعه تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار