به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حمید آقابیکی مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: برداشت انگور در شهرستان شاهرود از اواخر خرداد با ارقام زودرس (خلیلی) آغاز شد و تا اواخر مهر با ارقام دیررس و غالب (سرخ فخری) ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه انگور یکی از مهمترین محصولات باغی شهرستان شاهرود است، ابراز کرد: این شهرستان چهار هزار و ۹۰۰ هکتار تاکستان دارد که یکهزار و ۱۰۰ هکتار غیربارور و سه هزار و ۸۰۰ هکتار بارور است.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود اظهار کرد: ۴۵ درصد از انگور تولیدی این شهرستان به صورت تازهخوری، ۴۰ درصد نگهداری در سردخانهها و بقیه فرآوری میشود و بخشی از انگور تولیدی به صورت کشمش، مویز، آبغوره، گردغوره، شیرهانگور، سرکه، ترشی، غوره و تولید کنسانتره فرآوری میشود.
وی گفت: مهمترین ارقام انگور در این شهرستان خلیلی، عسگری، لعل، شاهانی، صاحبی، کشمشی، سفید فخری، سرخ فخری (شاهرودی) و ریش بابا است.
آقابیکی از وجود ارقام وارداتی نیز در تاکستانهای این شهرستان خبر داد و گفت: ارقام وارداتی شامل فلیم سیدلس، رد گلاب، ترکمن اسکارلت، روبی سیدلس و کریمسون سیدلس است.