به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد هادی علی احمدی وجود پایگاههای مدیریت بحران در مناطق را سرمایهای ارزشمند دانست و افزود:: با توجه به اهمیت مدیریت بحران در مواجه با پیشامدها و سوانح احتمالی حوادث طبیعی، ضرورت دارد در جهت تأمین و ارتقای زیر ساختهای لازم در این زمینه اقدام کرد.
وی با اشاره به نقش کلیدی این پایگاهها در زمان بروز حوادث احتمالی، یادآور شد: وظیفه ستاد مدیریت بحران با توجه به احتمال وقوع حوادث، حفظ آمادگی، انجام اقدامات پیشگیرانه و نیز برنامهریزی جهت مقابله درست و سریع با این حوادث است؛ بنابراین احداث سولههای مدیریت بحران در شهرها اجتناب ناپذیر است.
به گفته شهردار منطقه ۷ جانمایی و مکانیابی سولههای بحران از بعد زمانی باید مد نظر قرار گیرد تا دسترسی برابری در نقاط مختلف شهر برای شهروندان فراهم نماید.
وی تاکید کرد: عملیات احداث پایگاه مدیریت بحران با متولی گری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مجری گری سازمان مهندسی و عمرانی مناطق و بهره برداری منطقه ۷ در حال احداث است.
علی احمدی با اشاره به اینکه زیر بنای این ساختمان به همراه مجموعه اداری یکهزار و ۳۰۰ مترمربع خواهد بود، گفت: این سوله علاوه بر مخزن آب و سوخت برای تأمین برق، دارای تجهیزات امداد و نجات ویژه، دپوی اقلام ضروری میباشد که امیدواریم با احداث این سوله، در زمان بروز حوادث غیر مترقبه پاسخگوی نیاز شهروندان در این زمینه باشیم.
گفتنی است دومین پایگاه مدیریت بحران منطقه ۷ در خیابان اجاره دار جنب بوستان شهدای ارتش واقع شده و دیگر پایگاه مدیریت بحران این منطقه در محله عباس آباد، خیابان شهید مطهری، خیابان شهید علی اکبری قرار دارد.