کد خبر:۱۱۸۳۵۱۲
گزارشگر ویژه سازمان ملل:

دفاع وزیر خارجه آلمان از کشتار غیرنظامیان در غزه، پیامد‌های خطرناکی دارد

«فرانچسکا آلبانیز»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین، روز سه‌شنبه به‌شدت از دفاع «آنالنا بائربوک»، وزیر خارجه آلمان، از بمباران پناهگاه‌های غیرنظامیان فلسطینی در غزه توسط رژیم صهیونیستی انتقاد کرد

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: «فرانچسکا آلبانیز»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین، روز سه‌شنبه به‌شدت از دفاع «آنالنا بائربوک»، وزیر خارجه آلمان، از بمباران پناهگاه‌های غیرنظامیان فلسطینی در غزه توسط رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و نسبت به پیامدهای قانونی حمایت از دولتی که مرتکب جنایات بین‌المللی می‌شود، هشدار داد.

این واکنش آلبانیز در پستی در پلتفرم «ایکس» (توئیتر سابق) منتشر شد، جایی که او به اظهارات وزیر خارجه آلمان که به حملات اسرائیل علیه مکان‌هایی که غیرنظامیان فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند مشروعیت بخشیده بود، پاسخ داد.

آلبانیز در این پست نگرانی خود را از موضع آلمان در قبال اسرائیل و فلسطین و «پیامدهای خطرناک» آن ابراز کرد.

او نوشت: «باید از وزیر بائربوک خواست تا مدارکی در مورد ادعاهای خود ارائه دهد. از دست رفتن وضعیت حفاظت از مناطق غیرنظامی، انعکاسی از اقدامات اسرائیل در غزه و دیگر مکان‌هاست.»

آلبانیز تأکید کرد: «او باید توضیح دهد که چگونه این کشتارها را مشروعیت بخشیده است.»

وی افزود: «اگر آلمان تصمیم گرفته است که در کنار دولتی که مرتکب جنایات بین‌المللی می‌شود بایستد، این یک انتخاب سیاسی است، اما همچنین عواقب قانونی به دنبال دارد. و هر جا که سیاست با شکست شرم‌آوری مواجه شود، عدالت باید حاکم شود.»

سخنرانی بائربوک در جلسه‌ای که در ۱۰ اکتبر در پارلمان فدرال آلمان به مناسبت سالگرد آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ برگزار شد، واکنش‌های گسترده‌ای به همراه داشت.

وزیر خارجه آلمان در این جلسه گفت: «دفاع از خود به معنای نابودی تروریست‌هاست، نه فقط حمله به آن‌ها.» او ادعا کرد که حماس در تجمعات غیرنظامی و مدارس پنهان می‌شود.

وی افزود: «به همین دلیل به سازمان ملل توضیح داده‌ام که مناطق غیرنظامی نیز ممکن است به دلیل سوءاستفاده تروریست‌ها از وضعیت محافظتی خود، از این وضعیت خارج شوند.»

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا بیش از یک سال است که جنگی برای نسل‌کشی در غزه به راه انداخته است که در نتیجه آن بیش از ۱۴۰ هزار فلسطینی کشته و زخمی شده‌اند که بیشتر آن‌ها کودکان و زنان هستند و بیش از ۱۰ هزار نفر ناپدید شده‌اند. این جنگ همچنین موجب تخریب گسترده و قحطی شده که جان ده‌ها کودک و سالمند را گرفته و به یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان تبدیل شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار