
گفتگوی وزرای خارجه ترکیه و مصر درباره قحطی در غزه
وزرای خارجه ترکیه و مصر در خصوص مقابله با قحطی در نوار غزه با یکدیگر رایزنی کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی، منابع آگاه در وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کردند که هاکان فیدان وزیر خارجه این کشور امروز یکشنبه به صورت تلفنی با بدر عبدالعاطی همتای مصری خود، گفتگو کرد.
در این دیدار، تلاشها برای رساندن کمکهای بشردوستانه به غزه در راستای مقابله با قحطی ناشی از تداوم جنایتهای رژیم صهیونیستی و نیز موضوع مذاکرات آتش بس در این باریکه مورد بررسی قرار گرفت.
وزارت امور خارجه ترکیه نیز در بیانیهای اعلام کرد: هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، در تماس تلفنی با بدر عبدالعاطی، همتای مصری خود، مذاکرات آتشبس در غزه و تلاشها برای رساندن کمکهای بشردوستانه را مورد بحث و بررسی قرار داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.