به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حسین حاجی حسینی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در استان گلستان بیش از ۴۰۰ قطعه آب بندان وجود دارد که ۶۳ آب بندان مربوط به آب منطقهای و مابقی مربوط به سایر دستگاههای اجرایی است.
معاونت حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای گلستان افزود: شرکت آب منطقهای نیزهرساله با شروع فصل گرما در خصوص خطر غرق شدگی و اتخاذ تمهیدات لازم به بهره برداران هشدار لازم را داده و از طریق فرمانداریها و بخشداریها این موضوع به دهیاران و شوراها نیز اطلاع رسانی میگردد.
حاجی حسینی اظهار کرد: این شرکت با تهیه و نصب تابلو و علائم هشدار خطر غرق شدگی، شنا ممنوع و سایر علائم مرتبط در محدوده سدهای بزرگ و کوچک مخزنی و آب بندانها، سدهای انحرافی و سایر تاسیسات آبی متعلق به این شرکت از طریق رسانههای جمعی نظیر تلویزیون و فضای مجازی نسبت به اطلاع رسانی و هشدار خطر غرق شدن در مخازن و تاسیسات آبی از جمله آب بندانها اقدام مینماید.
وی بیان کرد: متاسفانه برخی افراد تنها برای دقایقی لذت بردن از شنا در تاسیسات آبی و رودخانهها جان خود را از دست میدهند. ضمن اینکه شنا کردن در سدها و رودخانه بسیار متفاوت از استخر شنا است، به گونهای که حتی اگر یک فرد در استخر شناگر ماهر و توانمندی باشد، نمیتواند در سد و رودخانه همان توانایی و مهارت را داشته باشد.
حاجی حسینی ادامه داد: آب ذخیره شده در سدهای کوچک مخزنی و آب بندانها علاوه بر مصرف کشاورزی، برای شرب دام و آبزی پروری (استفاده چند منظوره) استفاده میشود و باعث تغذیه سفرههای آب زیر زمینی منطقه، آبادانی و سرسبزی اراضی کشاورزی، مراتع، چراگاهها و ایجاد جاذبههای گردشگری در حاشیه آنها میشود که میتواند موجب جهش تولید در استان نیز گردد.