آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۵۰۳۱

حوزه علمیه می‌تواند در قانون‌گذاری موثر باشد

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شهر قم گفت: حوزه علمیه با توجه به گستردگی فعالیت‌هایش در عرصه‌های مختلف، در حوزه قانون گذاری نیز می‌تواند مؤثر واقع شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در دیدار با رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی که در قم برگزار شد، بیان داشت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس نقش مؤثری را با تکیه بر شریعت و تطبیق سازی در این راستا در مجلس ایفا می‌کند.

وی تصریح کرد: همسانی و مطابقت قانون با شریعت دینی بسیار اهمیت دارد و ایجاد ارتباط بین حوزه علمیه و مجلس کمک شایانی به این امر می‌کند. حوزه علمیه با توجه به گستردگی فعالیت‌هایش در عرصه‌های مختلف، در حوزه قانون گذاری نیز می‌تواند مؤثر واقع شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات اسلامی بایستی در امور تسهیل جوانان، مدیریت فضای مجازی، شعائر دینی، رشد مثبت جمعیت و عفاف و حجاب همراه و حامی مجلس شورای اسلامی باشد.

آقاتهرانی عنوان داشت: کمیسیون فرهنگی و فراکسیون روحانیون مجلس ضمن گستردگی همکاری‌ها و تعاملات با مرکز تحقیقات اسلامی اعلام آمادگی می‌کند. مرکز تحقیقات اسلامی یک اصل مهم در حوزه پژوهش است و در امور مجلس می‌تواند مشورت‌های مؤثری داشته باشد.

فعالیت ۱۴۰۰ کارشناس در مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی

حجت الاسلام علی نهاوندی رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی مجلس در ادامه این جلسه اظهار کرد: تطابق قوانین با شریعت دین و فقه بسیار حائز اهمیت است و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی نیز در صدد است تا در این راستا با حوزه علمیه و مراکز پژوهشی و مراجع تعامل ایجاد کند.

وی ادامه داد: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در راستای وظایف خود سعی دارد تا اقدامات خود را با عنایت به قوانین و مسائل فقهی انجام دهد و نتایج آن نیز مثمر ثمر واقع شود. مرکز تحقیقات اسلامی همواره سعی دارد در مباحث فقهی و معرفتی لوایح در کنار مجلس شورای اسلامی باشد.

رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: گفتمان سازی راه توسعه حکمرانی فرهنگ در جامعه است و تلاش مرکز تحقیقات اسلامی مجلس نیز در این راستا است.

نهاوندی در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: درحال حاضر بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ کارشناس از مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در کمیسیون‌های مجلس نظر کارشناسی می‌دهند و حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار