800 كشته در درگيري‌هاي ساحل عاج
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۵۰۶

800 كشته در درگيري‌هاي ساحل عاج

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ امروز اعلام کرد در جریان خشونت‌ها در غرب ساحل عاج دست کم 800 نفر کشته شده‌اند.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از العالم، کمیته بین المللی صلیب سرخ امروز اعلام کرد در جریان خشونت ها در غرب ساحل عاج، دست کم 800 نفر کشته شده اند.
 
سخنگوی صلیب سرخ ديروز اعلام کرد: اطلاعاتی در دست داریم که بیانگر کشته شدن دست کم 800 نفر در «دیوکوی» در جریان خشونت های طایفه ای است.
 
این سخنگوی صلیب سرخ تاکید کرد که مسئولان این سازمان در بازدید از این منطقه صدها جسد مشاهده کردند.
 
وی افزود: ده ها هزار نفر از این منطقه گریخته اند و این نخستین بار نیست که خشونت های طایفه ای در «دیوکوی» روی می دهد.
 
از سوی دیگر، در سایه ادامه اختلافات در خصوص نتایج انتخابات اخیر ساحل عاج، درگیری ها بین نیروهای لوران باگبو، رئیس جمهوری ساحل عاج که دوره او به پایان رسیده و نیروهای الحسن وتارا که از سوی برخی کشورها بعنوان رئیس جمهوری جدید این کشور به رسمیت شناخته شده است، اطراف کاخ ریاست جمهوری و مقر اقامت باگبو همچنان ادامه دارد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار