آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۶۳۱۱

رئیس جمهور چین: باید به کشتار‌ها در لبنان و غزه پایان داد + فیلم

شی جین پینگ، در سخنرانی خود در اجلاس بریکس به مسائل کلیدی گذار جهانی و چالش‌های موجود در شکل‌دهی به آینده مشترک جهانی پرداخت. او بر لزوم تلاش کشور‌ها برای دستیابی به صلح و ایجاد تغییرات ضروری از طریق اراده و تصمیم‌گیری قوی تأکید کرد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین، در سخنرانی خود در اجلاس بریکس به مسائل کلیدی گذار جهانی و چالش‌های موجود در شکل‌دهی به آینده مشترک جهانی پرداخت. او بر لزوم تلاش کشورها برای دستیابی به صلح و ایجاد تغییرات ضروری از طریق اراده و تصمیم‌گیری قوی تأکید کرد.

نقش چین در تحولات جهانی و بریکس

شی جین پینگ به اهمیت ایستادگی در برابر چالش‌های جهانی اشاره کرد و گفت که کشورهای عضو بریکس باید جسورانه تصمیم‌گیری کرده و خردورزی بیشتری در پیش گیرند تا فصلی جدید در توسعه همکاری‌های بین اعضای این گروه رقم زده شود. او بیان کرد که گذر به جهانی صلح‌آمیز نیازمند همکاری و تعامل سازنده بین تمامی کشورها است و تأکید کرد که بدون چنین تعاملی، رسیدن به آینده‌ای پایدار دشوار خواهد بود.

 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

امنیت مشترک و صلح‌سازی جهانی

رئیس‌جمهور چین در ادامه به اهمیت صلح‌سازی پرداخت و از تمامی کشورها خواست تا به عنوان مدافعان امنیت مشترک، نقش فعالی ایفا کنند. او تصریح کرد که دستیابی به امنیت پایدار تنها زمانی ممکن است که کشورها اصول بنیادین امنیت همگانی را بپذیرند و برای تحقق آن تلاش کنند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

 

وضعیت انسانی در غزه و لبنان

شی جین پینگ در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت وخیم انسانی در غزه و لبنان اشاره کرد. وی خواستار پایان فوری خشونت‌ها و برقراری آتش‌بس دائمی در این مناطق شد و تأکید کرد که باید قطعنامه‌ای قاطعانه برای خاتمه دادن به بحران فلسطین صادر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار