به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد جعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور و نهاد ریاست جمهوری در نشست معارفه سرپرست صندوق کارآفرینی امید «جعفر صفاییمزید»، گفت: یاد و خاطره تمامی شهدا، بهویژه شهدای اخیر لبنان و یکی از همکاران عزیزمان که در این راه جان خود را فدای خدمت کرده است، گرامی میدارم. امیدوارم خداوند آنها را با شهدای کربلا محشور کند.
وی با بیان اینکه کشور ما در شرایط خاصی قرار دارد که بیشتر آن جنبههای اقتصادی است، اظهار کرد: با توجه به تورم ۳۰ تا ۳۵ درصد و مشکلات بیکاری، چالشهای اقتصادی و معیشتی مردم باید مورد توجه قرار گیرد. در این شرایط، مبارزه با جنگ اقتصادی که شامل موانع داخلی و خارجی است، از اهمیت بالایی برخوردار است. وظیفه دولت این است که به تولید محتوا و حذف موانع رشد تولید و سرمایهگذاری کمک کند.
معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان به اینکه اگر نتوانیم ثروت خلق کنیم، توزیع فقر هنری نیست، تصریح کرد: باید شرایطی فراهم کنیم که مردم بتوانند با تلاش و زحمت خود، ثروت تولید کنند. هدف ما ایجاد اشتغال است که خوشبختانه این صندوق یکی از نهادهای مؤثر در این زمینه است.
قائم پناه تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم که بانکها باید از بنگاهداری پرهیز کنند و به کارآفرینان و سرمایهگذاران کمک کنند تا بتوانند فعالیتهای خود را انجام دهند. باید سرمایهگذاری و کارآفرینی در جامعه ارزشمند شناخته شود و از نگاه منفی به سرمایهداران پرهیز کنیم. همچنین باید همه تلاش کنیم تا سرمایهگذاران و کارآفرینان را در جامعه محترم بشماریم و از خدمات آنان قدردانی کنیم. زیرا آنها در واقع در مبارزه با فقر و بیکاری، نقش مؤثری ایفا میکنند.
معاون اجرایی رئیس جمهور و نهاد ریاست جمهوری، بیان کرد: اگر یک پزشک قلابی وجود داشته باشد، این دلیل بر آن نیست که سایر پزشکان نیز قلابی هستند، لذا افرادی که در حال حاضر در کشور ما سرمایهگذاری میکنند و در زمینه تولید اشتغال و ایجاد ثروت فعالیت دارند، باید در جامعه ما دارای منزلت و ارزش باشند.
وی ادامه داد: اهمیت سرمایهگذار و کارآفرین باید افزایش یابد تا همه ترغیب شوند که با افتخار بگویند که هزار کارگر یا هزار کارمند را به کار گرفتهاند و در چارچوب قوانین و مقررات به آنها حقوق پرداخت میکنند.
قائم پناه با اشاره به اینکه این فرهنگ باید در جامعه نهادینه شود، اذعان کرد: مقام معظم رهبری در فرامین خود به وضوح اعلام کردهاند که بسیاری از فعالیتهای اقتصادی باید به بخش خصوصی واگذار شود. در اوایل انقلاب، تمایل به دولتی کردن همه امور وجود داشت که نتیجهای ناموفق به همراه داشت. اوج دولتی بودن در کشورهای سوسیالیستی و کمونیستی نمایانگر فقر و عدم تحرک است. برعکس، کشورهایی که ارزش کارآفرینی را مورد توجه قرار دادهاند، نشاط و جنب و جوش بالایی دارند.
وی با بیان اینکه برای تحقق رشد اقتصادی و بهبود شرایط زندگی مردم، باید بخش خصوصی را فعال کرده و از آن حمایت کنیم، گفت: این حمایت باید شامل قوانین و تسهیلات بانکی باشد. هدف ما باید کمک به کارآفرینی، تولید و کاهش نرخ بیکاری باشد. امیدوارم برادران و خواهران حاضر در این صندوق بتوانند در چارچوب قوانین و مقررات، به بانکی معتبر تبدیل شوند و در راستای ایجاد اشتغال و افزایش رضایت مردم تلاش کنند.
معاون اجرایی رئیس جمهور ادامه داد: افزایش رضایت مردم، به نوبه خود موجب تقویت جمهوری اسلامی و عزت ایران خواهد شد. پس هرچه بیشتر در راستای افزایش رضایت مردم کوشش کنیم، به افتخار و عزت جمهوری اسلامی میافزاییم و این افتخار به رهبر جمهوری اسلامی نیز تعلق خواهد گرفت.
معاون اجرایی رئیس جمهور تاکید کرد: دشمن کوچکترین تعرضی علیه تأسیسات ما داشته باشد پاسخ کوبندهای خواهیم داد.