آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۷۲۹۱
کارشناسان حوزه موسیقی و سرود عنوان کردند

کانون‌های مساجد ظرفیت خوبی در حوزه سرود دارند

در حاشیه برگزاری دوره توانمندسازی گروه‌های سرود با عنوان «هوای تازه»، سید مجتبی ذبیحی و حدیث غلامی از اساتید این دوره آموزشی با اشاره به ظرفیت‌های خوب کانون‌های مساجد در حوزه سرود گفتند: برگزاری دوره‌های توانمند سازی مربیان سرود موجب رشد و پیشرفت گروه‌های سرود مساجد می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سید مجتبی ذبیحی از اساتید دوره آموزشی «هوای تازه» با بیان اینکه برگزاری رویداد توانمندسازی سازی گروه‌های سرود کانون‌های مساجد می‌تواند در رشد و پیشرفت این گروه‌ها تاثیر گذار باشد افزود: دوره از این لحاظ خیلی خوب بود که برای اولین بار در کشور و در راستای دوره آموزشی قبل برای این گروه‌ها برگزار شد.

کارشناس حوزه موسیقی و سرود افزود: همیشه دوره‌ها بصورت یک دوره کوتاه بوده و استمرار نداشته است، اما رویداد توانمد سازی گروه‌های سرود کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با توجه به اینکه دو دوره بوده است موجب افزایش دانش و بروز شدن فعالیت‌های گروه‌های سرود خواهد شد.

وی گفت: از ویژگی‌های دیگر این دوره می‌توان به حضور نمایندگانی از استان‌های مختلف اشاره کرد که با آمادگی خوبی در این دوره حضور داشتند و با توجه به اینکه در بسیاری از استان‌ها این پتانسیل نبوده که این دوره‌ها برگزار شود این بهترین فرصت بوده است که مربیان استان‌ها نیز شرکت کرده و در این حوزه توانمند شوند.

ذبیحی گفت:باید توجه داشت که این دوره‌ها همچنان ادامه داشته باشد و سایر مباحث در زمینه سرود در دوره‌های بعدی آموزش داده شود.

خانم حدیث غلامی از دیگر اساتید این دوره نیز با تقدیر از برگزاری دومین دوره آموزشی و توانمند سازی مربیان گروه‌های سرود کانون‌های مساجد، بیان کرد: حضور مدیران و مربیان گروه‌های سرود از استان‌های مختلف سطح کشور نشان از ظرفیت خوب بچه‌های مسجد در حوزه هنر بویژه سرود است که این رویداد توانمند سازی در ارتقاء دانش و مهارت‌های فنی عرصه سرود قطعا تاثیر گذار خواهد بود.

مدرس دوره شعر و ترانه سرایی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های این دوره یکدست بودن و یک پارچه بودن سطح کیفی شرکت کنندگان آن بود، افزود:این رویداد هنری که به همت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و ستاد استان قزوین برگزار شده است، علاوه بر ارتقای سطح کیفی مربیان و انگیزه آنها برای ادامه در این مسیر موجب همبستگی هرچه بیشتر مربیان فنی سرود و بهبود الگو‌های تربیتی موثر در ارتباط بین مربیان و اعضای گروه‌های سرود شده است.

غلامی گفت: سرود یک هنر ارزشمند است که بچه‌های مسجد در کانون‌های فرهنگی هنری فعالیت‌های خوبی در این هنر اصیل و انقلابی دنبال می‌کنند که برگزاری این دوره‌های آموزشی موجب تبادل تجربه به همراه ارتقاء سطح دانش فنی و کسب مهارت‌های لازم در این عرصه می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار