آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۸۱۵۸
گودرزی در گفتگو با دانشجو مطرح کرد

مذاکرات با مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تایید طرح ساماندهی کارکنان دولت ادامه دارد + فیلم

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شایسته نیست که کارکنان یک دستگاه با شرایط پرداختی متفاوت امنیت شغلی نداشته باشند و به راحتی از سوی کارفرما مورد سوءاستفاده قرار گیرند.  

عباس گودرزی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفتگوبا خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجوبا اشاره به طرح روند ساماندهی کارکنان دولت گفت: این موضوع نه تنها در مجلس یازدهم، بلکه از مجلس دهم نیز آغاز شده و به علت ضرورتی که در این زمینه احساس شد، پیگیری‌های جدی انجام شده است واین طرح در کمیسیون‌های تخصصی تصویب و سپس با رأی بالایی در صحن علنی مجلس مورد تأیید قرار گرفته است.

وی همچنین به ایرادات شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا از طریق مذاکرات بیشتر با این نهاد‌ها به یک فهم مشترک برسیم. همراهی دولت در این زمینه می‌تواند کمک شایانی به ما بکند. 

گودرزی مشکلات موجود در نظام اداری و استخدامی کشور را مورد نقد قرار داد و گفت: ما شاهد نارضایتی کارکنان و افزایش هزینه‌ها هستیم، در حالی که بهره‌ وری در این نظام کاهش یافته است. تجربه کشور‌هایی که از آنها الگوبرداری کرده‌ایم، نشان می‌دهد که این رویکرد به شکست انجامیده است. 

وی با اشاره به لزوم ایجاد امنیت شغلی و حفظ کرامت کارکنان افزود: شایسته نیست که کارکنان یک دستگاه با شرایط پرداختی متفاوت، امنیت شغلی نداشته باشند و به راحتی از سوی کارفرما مورد سوءاستفاده قرار گیرند. 

گودرزی همچنین به معضلات پارتی‌بازی و جذب نیرو‌های شرکتی اشاره کرد و گفت: ما اکنون نیرو‌هایی داریم که ۲۰ تا ۲۵ سال در شرایط شرکتی کار می‌کنند و انجام وظایفی را بر عهده دارند که باید توسط نیرو‌های رسمی و پیمانی انجام شود. 

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد :  از ریاست جمهوری و رئیس سازمان امور اداری استخدام کشور درخواست  داریم تا در راستای ساماندهی کارکنان دولت همکاری بیشتری داشته باشند و با این اقدامات به افزایش رضایت مندی کارکنان کمک کنند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار