به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام و المسلمین حسن رضازاده معاون قضایی رئیس کل و سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان ضمن اشاره به روند ساماندهی مشاورین املاک و خودرو در استان گیلان گفت: از سال ۱۴۰۱ مطابق دستورالعمل صادره از قوه قضائیه و با هدف کاهش دعاوی و پروندههای ورودی به محاکم، صدور پروانه تخصصی مشاورین املاک و خودرو و تمدید آنها منوط به گذراندن دورههای آموزشی مذکور، برای متقاضیان صدور مجوز اولیه و تمدید آن، اجباری شده است.
در همین راستا از ۵۲۹ مورد بازرسی انجام شده توسط کارشناسان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان در معیت سایر کارشناسان ادارات ذیربط تا کنون ۱۵۲۹۷ واحد دارای پروانه و ۷۷۳ واحد فاقد پروانه شناسائی شده است.
همچنین ۲۲۰۵ اخطار در این زمینه صادر و ۵۸۶۰ نفر از مشاورین املاک و خودرو تحت آموزشهای تخصصی قرار گرفته اند.
وی همچنین تصریح کرد: در راستای تفاهمنامه سه جانبهی منعقد شده بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم با اتاق اصناف مرکز گیلان و اداره کل ثبت اسناد و املاک گیلان این دورهها که به صورت کارشناسی و تخصصی طراحی شده، شامل کارگاههای آموزشی از جمله قوانین ثبت و تنطیم قراردادها، قانون کار، قانون نظام صنفی، تعزیرات، امور مالیات، ضوابط انتظامی در حوزه اماکن، اخلاق حرفه ای، تجارت الکترونیک، مشتری مداری، بازاریابی، اقتصاد مقاومتی، کلیات پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی است که با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان، سازمان ثبت اسناد و املاک و اتاق اصناف استان برای مشاورین بنگاههای املاک برگزار میگردد.
رضازاده همچنین افزود: تا کنون ۲۲۳۶ پروانه تخصصی برای مشاورین املاک و خودرو صادر شده است. انتظار میرود با اقدامات انجام شده از حجم پروندههای مرتبط با حوزههای املاک، زمین و خودرو طی ماهها و سالهای آتی کاسته شود.