آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۸۵۸۲
رییس هیات مدیره شهرک صنعتی سدید کرمان:

مسئولان از کارآفرینان و فناوران جوان حمایت نمایند

رییس هیات مدیره شهرک صنعتی سدید کرمان گفت : مسئولان از کارآفرینان و فناوران جوان حمایت کنند تا کسب و کار‌های نوپا و استارت آپ‌ها بتوانند گسترش یابند و در عرصه تولید بتوانند موثر باشند.


به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی معینی رییس هیات مدیره شهرک صنعتی سدید کرمان در نشست خبری گفت: این شهرک در یک اقدام ابتکاری از سوی فعالان مسجد امام حسین (ع) شهر کرمان در حوزه کارآفرینی و اشتغال زایی در جامعه برای جوانان برای اولین بار در کشور به عنوان یک الگو در استان کرمان ایجاد شده است.

وی افزود: مسئولان از کارآفرینان و فناوران جوان حمایت کنند تا کسب و کار‌های نوپا و استارت آپ‌ها بتوانند گسترش یابند و در عرصه تولید بتوانند موثر باشند.

او بیان داشت: برای حل مشکلات کشور باید بستر تولید و زیر ساخت‌های آن فراهم شود، زیرا بخش اعظم مشکلات روی دوش تولیدکننده است و این بخش نیاز به حمایت ویژه دارد.

رییس هیات مدیره شهرک صنعتی سدید کرمان با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، اعلام کرد: بهترین راه برای اشتغال زایی برای جوانان و‌فارغ التحصیلان دانشگاهی، مدل ایجاد شهرک صنعتی فناور بود و با این اقدام نشان دادیم که اینگونه می‌توانیم مشکلات موجود را حل کنیم.

او گفت: مدل ایجاد شهرک سدید باید در سطح سایر استان‌های کشور ترویج شود و برخی فعالان سایر استان‌ها نیز جهت الگو برداری، بازدید‌هایی را از این مجموعه داشته و تعاملاتی بر قرار شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰ واحد صنعتی در این شهرک فعال شده و ۱۰۰۰ اشتغال مستقیم و ۴۰۰۰ شغل غیر مستقیم تا کنون ایجاد شده است.

معینی اظهار کرد: بیش از ۳ هزار میلیارد تومان تا کنون در این شهرک سرمایه گذاری شده و برای استقرار ۱۴۰۰ واحد صنعتی و فناور، زیر ساخت‌های لازم در ۴۰ هکتار زمین فراهم شده است.

رییس هیات مدیره شهرک صنعتی سدید کرمان با اشاره به اینکه بروکراسی اداری انرژی‌ها را می‌گیرد، گفت: در زمینه حل مشکلات، برخی مسئولان کمک می‌کنند و متاسفانه برخی همراهی نمی‌کنند.

در ادامه اصحاب رسانه از تعدادی واحد‌های صنعتی فناور این شهرک بازدید نمودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار