کد خبر:۱۱۸۸۸۳۸

برگزاری چهارمین رویداد «کانکت فروم» همزمان با نمایشگاه فناوری‌های نانو و میکرو

سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، همزمان با برگزاری پانزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو و میکرو، چهارمین رویداد Connect Forum را برگزار خواهد کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهارمین رویداد کانکت فروم با حمایت سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی و همزمان با برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو و میکرو، میزبان متخصصان و نخبگان، کارآفرینان و صنعتگران ایرانی مقیم و غیر مقیم خواهد بود.

کانکت فروم، رویدادی است که با هدف ایجاد فضایی برای تبادل دانش، تجربه و شبکه‌سازی میان متخصصان و کارآفرینان ایرانی با تجربه فعالیت در خارج از کشور (متخصصان برنامه Connect) و صنعتگران و فناوران، برگزار می‌شود.

در این رویداد، برنامه‌های مختلفی برگزار خواهد شد که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به برگزاری نشست تخصصی و شبکه‌سازی میان متخصصان، فناوران و صاحبان صنایع، بیان فرصت‌ها و چالش‌های همکاری توسط فناوران و صاحبان صنایع، بازدید از دستاورد‌های فناورانه متخصصان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) و همچنین بازدید از غرفه‌های منتخب نمایشگاه فناوری نانو و میکرو اشاره کرد.

چهارمین رویداد کانکت فروم، همزمان با پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو و میکرو، فرصت مناسبی برای شبکه‌سازی، تبادل نقطه‌نظرات و آشنایی با آخرین دستاورد‌های کشور در حوزه فناوری‌های نانو و میکرو را فراهم خواهد کرد و امکان آشنایی شرکت‌کنندگان با ظرفیت‌های فناورانه کشور و نیاز‌های صنعت در حوزه‌های مرتبط را میسر می‌کند.

در بخشی از این برنامه، متخصصانی که پس از فعالیت در خارج از کشور، ارتباط خود را با کشور حفظ کرده و در حال حاضر به‌عنوان پیشگامان فناوری و صنعت در حال فعالیت هستند، به ایراد سخنرانی و انتقال تجربه خواهند پرداخت. این رویداد بستری را فراهم می‌کند تا سخنرانان مدعو، چالش‌های مسیر فعالیت فناورانه خود را با شرکت‎‌کنندگان به اشتراک گذاشته، تجربه‌های شخصی و حرفه‌ای خود در حل این چالش‌ها را بیان کنند و فرصت‌های همکاری موجود در زمینه فعالیت خود را به شرکت‌کنندگان ارائه دهند.

چهارمین رویداد کانکت فروم یکشنبه ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳ در خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) واقع در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و شرکت در این رویداد به لینک https://evand.com/events/connect-forum-۲۷۴۹ مراجعه کنند.

مهلت ثبت‌نام تا ساعت ۲۴ روز ۱۳ آبان‌ماه است و با توجه به محدود بودن ظرفیت شرکت در این رویداد، اولویت با افرادی است که زودتر برای ثبت‌نام اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار