کد خبر:۱۱۹۰۲۲۳

امیر الهامی: خودشناسی و دشمن‌شناسی دو مؤلفه برترساز در اعتلای کشور است

جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه خودشناسی و دشمن‌شناسی دو مؤلفه برترساز در اعتلای کشور است، گفت: ارتقاء بصیرت، انتخاب آگاهانه و شناخت هدفمند نسبت به توطئه‌های بیگانگان، کلید موفقیت نسل جوان کشور است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ «علیرضا الهامی» جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش صبح امروز (یکشنبه) با حضور در دبیرستان شهید مفتح شهرک شهید بهشتی این نیرو که به مناسبت ۱۳ آبان روز دانش‌آموز انجام شد، ضمن دیدار با معلمان، خطاب به دانش‌آموزان، اظهار داشت: باید بدانید که در چه نقطه‌ای از تاریخ ایستاده‌اید و هم‌اکنون چه نقش خطیر و مهمی در اعتلای مملکت و خانواده ایفا می‌کنید.

امیر سرتیپ الهامی با بیان اینکه خودشناسی و دشمن‌شناسی دو مؤلفه برترساز در اعتلای کشور است، عنوان کرد: ارتقاء بصیرت، انتخاب آگاهانه و شناخت هدفمند نسبت به توطئه‌های بیگانگان، کلید موفقیت و پیروزی دانش‌آموزان، دانشجویان و نسل جوان کشور است.

جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش با تأکید بر اینکه خارج شدن از مدار علمی، دانش و پیشرفت، خواسته اساسی و اصلی دشمن است، خاطرنشان کرد: دشمن برای انحراف فکری، ذهنی، سلب ارزش‌ها و آرمان‌های کشورمان به هر کاری دست می‌زند و هر هزینه‌ای که لازم باشد، صرف می‌کند تا به هدف شوم خود برسد؛ لذا آینده‌داران مملکت باید هوشیار و باذکاوت باشند.

وی با اشاره به نقش ارزنده دانش‌آموزان و نسل جوان در سرافرازی و اقتدار آینده پیش‍روی ایران اسلامی، تصریح کرد: نیت دشمن از ایجاد تفرقه، ترور، خرابکاری و... این است که کشورمان را متناسب با خواسته خودش دچار انحراف کند؛ غافل از اینکه امنیت، پیشرفت و آرامش کنونی میهن ما با نثار خون هزاران شهید به وجود آمده و به این راحتی قابل گسستن نیست؛ دانش‌آموزان باید راه شهدا را با دانش، فهم و بصیرت ادامه بدهند.

امیر الهامی خاطرنشان کرد: دشمن با استفاده از تاکتیک و تکنیک‌های مختلف، به‌ویژه در فضای مجازی، در پی آن است که خودش را به ظاهر دوست معرفی کند؛ غافل از اینکه جوانان و ملت شریف کشورمان نسبت به اهداف آنها واقف هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار