گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عباس رفعتینایینی دبیرکل کنگره العبد صبح امروز در نشست خبری تشریح برنامههای این کنگره، اظهار کرد: آیتالله بهجت یک شخصیت برجسته علمی، معنوی و سیاسی بودند که ویژگیهای خاصی در هدایت نسل جوان و مخصوصاً حوزویان داشتند.
وی افزود: هدف از برگزاری این کنگره ترسیم الگوی متعالی ایشان برای عموم مردم، دانشجویان، طلاب و روحانیون است همچنین معرفی ابعاد ناشناخته این شخصیت بزرگوار، ترویج و نشر منظومه فکری ایشان، احیای تراز گفتاری ایشان برای جهان اسلام و احیای گرامیداشت این عبد خدا ازجمله اهداف برگزاری این کنگره است تا به وظیفه خود جهت معرفی این شخصیت برجسته به نسلهای بعدی قدمی مؤثر برداشته باشیم.
رفعتینایینی ابراز کرد: منظومه فکری آیتالله بهجت در ابعاد تاریخی، عرفانی، تهذیب، امامت همچنین کتاب خاطرات اشخاص برجسته از ایشان مانند مرحوم مصباح یزدی در حال تدوین است که تا پایان کنگره رونمایی میشود.
دبیرکل کنگره «العبد» با بیان اینکه چهار گروه علمی منظومه فکری آیتالله بهجت را تدوین میکنند، عنوان کرد: عقاید و سیره، فقه و اصول، سیر سلوک و مسائل عرفانی و سیاسی و اجتماعی چهار محور اصلی این کنگره هستند که در قالب چهار گروه علمی منظومه فکری ایشان را تدوین میکنند.
وی گفت: بر اساس محورهای تعیین شده چهار نشست با عنوان «حضرت حجت (عج) در منظومه فکری آیتالله بهجت» روز ۲۵ بهمن ۱۴۰۳، «سیر و سلوک در سیره عملی آیتالله بهجت» روز ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، «سیاست در منظومه فکری آیتالله بهجت» روز ۱۷ مهر ۱۴۰۴ و آخرین نشست در آبان ۱۴۰۴ با عنوان «مبانی و نوآوریهای فقهی اصولی آیتالله بهجت» همچنین کنگره اصلی نیز در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ برگزار میشود.
رفعتینایینی در پایان تصریح کرد: آستان قدس رضوی، مدیریت حوزههای علمیه خواهران، جامعه المصطفی، مرکز خدمات حوزههای علمیه، دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، استانداری قم، مؤسسه نشر آثار آیتالله بهجت ازجمله نهادهایی هستند که در برگزاری این کنگره مشارکت دارند.