آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۱۴۸۰

وضعیت حوزه صادرات کهگیلویه و بویراحمد نیازمند آسیب‌شناسی

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: ارزش صادرات غیر نفتی استان از ۸ میلیون ۳۰۰ هزار دلار سال ۱۴۰۱ به بیش از ۳۰ میلیون دلار در سال ۱۴۰۲ رسید.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، موسویان رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای توسعه صادرات استان افزود: حجم کالا‌های صادارتی استان هم با ۴۱ هزارتن افزایش به رقم ۳۳۲ هزارتن رسید.

موسویان اضافه کرد: این میزان ارز آوری از صادرات سیمان، عصاره گیاهان داروئی، مواد آرایشی بهداشتی، موکت و میوه عاید استان شده است.

رحمانی استاندار کهگیلویه و بویر احمد گفت: این میزان صادرات نسبت به ظرفیت و توانمندی اقتصادی منطقه مطلوب نیست و بر اساس برنامه هفتم توسعه ارزش صادرات استان تا سال ۱۴۰۴ باید به ۶۰ میلیون دلار برسد.

وی با ابراز نگرانی از اینکه بیش از ۸۰ درصد کالا‌های صادراتی از مبادی استان‌های دیگر صادر می‌شود گفت: صادرات محصولات استان از گمرکات استان‌های آن هم با وجود فعال بودن گمرک منطقه، تامل برانگیز و غیرقابل قبول است.

رحمانی افزود: متولیان حوزه صادرات باید آسیب‌های این موضوع را شناسایی و با اتخاذ ساز و کار مناسب شرایط صدرو کالا از گمرک استان را تسهیل کنند.

استاندار کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به بلاتکلیفی مجموعه نمایشگاه‌های دائمی استان بر تدوین طرح جامع نمایشگاه دائمی استان برای ساماندهی فعالیت‌های وابسته به این بخش تاکید کرد.

در این نشست مشکلات مجموعه ۱۶ هکتاری نمایشگاه‌های دائمی استان بررسی و مقرر شد فاز اول این طرح تا سال ۱۴۰۴ احداث و مورد بهره برداری قرار گیرد.

تدوین تقویم برگزاری نمایشگاه‌های استان هم از دیگر دستورکار شورای توسعه صادرات غیر نفتی استان بود.

سرهنگ محمدی رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان هم روند واگذاری امتیاز برگزاری نمایشگا‌ها در استان را در برخی موارد نادرست و فساد زا عنوان کرد و گفت: برای پیشگیری از تخلف در این زمینه باید سازکار این نوع واگذاری خدمت، قانونمند و اصلاح شود.

در این نشست مقرر شد دستگا‌های اداری استان طرح‌های نمایشگاهی خود را تا یک هفته دیگر برای تدوین تقویم نمایشگاهی استان به سازمان‌های مربوطه ارائه دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار