به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین پایانی بیستونهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان روز پنجشنبه در مجتمع فرهنگی و هنری بوعلیسینا همدان برگزار شد.
حسین اسدی کارگردان نمایش" آتروپاتها و برنده "جایزه حوزه هنری از نگاه ملی" در این مرتسم جایزه خود را تقدیم کودکان فلسطین و غزه کرد.
اسدی با بیان اینکه امیدوارم به زودی کودکان فلسطینی هم چنین جشنوارههایی را برگزار کنند، گفت: آرزو میکنم هر چه زودتر جهان رنگ آرامش را به خود ببیند و جنگ و خونریزی خاتمه یابد.
این کارگردان تئاتر با بیان اینکه جشنواره امسال در حد عالی برگزار شد، افزود: آثار با کیفیتی در جشنواره به روی صحنه رفت و امیدواریم شاهد تولید نمایشهای باکیفیتتری برای بخش کودک و نوجوان باشیم.
اسدی عنوان کرد: مردم فرهنگ دوست همدان، همچون سالهای گذشته استقبال بسیار پرشوری از بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان داشتند و همه اجراها مملو از تماشاگر است.
وی افزود: همدلی خاصی در بین بازیگران، عوامل و حاضران در جشنواره وجود داشت و هوای تئاتر در فضای شهر پیچیده شده بود.
اسدی سطح بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان را بالا عنوان کرد و افزود: همدان شهر تئاتر کودک و نوجوان است و حضور نمایشهایی از کشورهای مختلف، نشان از سطح بالای این جشنواره دارد.
"آتروپاتها" عنوان اثری هست که با حضور در بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان ارزش کار آتشنشانان و سختیهای این شغل را برای مخاطبان رده سنی نوجوان به نمایش میگذارد.
این اثر نمایشی با نقش آفرینی ۶ بازیگر جوان و نوجوان، روایت داستانی از دهه ۶۰ را به نمایش میگذارد که کودکان و نوجوانان بهدور از هرگونه امکاناتی در کنار هم زندگی صمیمی دارند و در کنار بازیهای محلی به شغل آتش نشانی علاقه دارند.
این نمایش که از جزیره خارک به بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان راه یافته است با بشکههای سکوهای نفتی این جزیره صحنه پردازی شده است.
استفاده از گویش محلی جزیره خارک، اجرای موسیقی محلی زنده، دیالوگهای جذاب و صحنهپردازی مناسب، این نمایش را به یکی از آثار برجسته بخش نوجوان، بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان تبدیل کرده است.
استفاده از لباسهای متحد و شبیه فرم کارکنان سکوهای نفتی، آموزش شیوه مدیریت بحران و جلب توجه مخاطبان از ویژگیهای این اثر نمایشی است.
نواختن موسیقی محلی و اجرای زنده آن با بهرهگیری از آلات موسیقی منطقه جنوب کشور موجب ایجاد نشاط در جذب مخاطب دارد.
بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان با اعلام برگزیدگان از سوی هیات داوران روز پنجشنبه پایان یافت.
بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان که با داوری بهرام شاهمحمدلو، مجتبی مهدی، محمدجواد کبودرآهنگی، علیرضا استادی، مونا فرجاد، رضا بابک، فریبا دلیری، الیکا عبدالرزاقی، گیتی قاسمی و سیدجواد هاشمی مجید قناد، فاطمه ابرارپایدار و سارا روستاپور، ناصرآویژه، سروش جمشیدی، مهدی حبیبی، امیرحسین شفیعی و احمد ندافی همراه بود در مجموع ۵۹ گروه نمایش با هم به رقابت پرداختند.
در این جشنواره که با حضور پرشور کودکان و نوجوان همدانی برگزار شد ۵۹ اثر نمایشی و هفت اثر خارجی شرکت کننده در بخشهای مختلف این رویداد به روی صحنه رفت.