به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سید سعید شاهرخی، ظهر امروز در بازدید از سد معشوره، گفت: مسئله آب برای ما در لرستان بسیار حیاتی، یک زیرساخت مهم و پیشنیاز توسعه است.
او اضافه کرد: اگر بخواهیم روند توسعه لرستان را بهدرستی و با سرعت پیش ببریم، ضروری است که زیرساختهای لازم را ایجاد کنیم و تکمیل سدهای نیمهتمام را در اولویت قرار دهیم.
استاندار لرستان ادامه داد: از میان پروژههای در دست احداث، سد معشوره بهواسطه تأثیرگذاری بر چهار شهرستان استان میتواند تحولی چشمگیر در روند توسعه این مناطق ایجاد کند.
شاهرخی بیان کرد: من در آغاز مسئولیت خود بر لزوم تکمیل سد معشوره تأکید داشتم و امروز نیز از محل این سد بازدید کردیم تا از نزدیک آخرین وضعیت این پروژه را بهصورت میدانی رصد کنیم.
او با اعلام پیشنهادات مناسب برای تأمین منابع مالی سد معشوره در بودجه سال ۱۴۰۴، تأکید کرد: ما اکنون در فرایند تصویب بودجه سال آینده هستیم و امید داریم بتوانیم رقم قابلتوجهی را برای این پروژه اختصاص دهیم.
استاندار لرستان اشاره کرد: هدف ما این است که با تأمین اعتبارات لازم و با همکاری متولیان امر، بتوانیم ظرف سه سال آینده، سد معشوره را به مرحله آبگیری برسانیم و این پروژه را بهطور کامل مورد بهرهبرداری قرار دهیم.
شاهرخی توضیح داد: بهرهبرداری از پروژه معشوره، نهتنها برای رفع مشکل کمبود آب در شهرستانهایی مانند دلفان و خرمآباد بسیار حیاتی است، بلکه میتواند نیاز آبی مناطق دیگر استان را نیز تأمین کند.
او عنوان کرد: اجرای طرح معشوره بهعنوان یکی از اولویتهای جدی لرستان در دستور کار قرار دارد و مصمم هستیم تا با همت و همراهی نمایندگان و دستگاههای اجرایی، از این امکان خدادادی بهرهبرداری کنیم.
استاندار لرستان توضیح داد» سد معشوره بهعنوان یکی از پروژههای کلیدی حوزه آب، نهتنها به تأمین آب آشامیدنی و کشاورزی شهرستانهای متأثر کمک خواهد کرد، بلکه با ایجاد زیرساختهای پایدار، زمینه توسعه اقتصادی و اجتماعی این مناطق را نیز فراهم میسازد.
شاهرخی اذعان کرد هدف ما این است که با تکمیل و بهرهبرداری بهموقع از سد معشوره، مشکلات کمبود آب را در سطح لرستان بهویژه در مناطق تحتپوشش این پروژه، برطرف کنیم.
سد معشوره یکی از پروژههای دیرینه لرستان است که در چهارم خرداد ۱۳۹۲ در زمان محمود احمدینژاد، رئیسجمهور وقت، کلنگزنی شد.
اماواگرهای احداث پروژه دیرینه لرستان با وجود وعدههای مسئولان ارشد کشور به دولت دوازدهم کشیده شد و کاهش تخصیص حجم این سد از ۲۷۱ میلیون مترمکعب آب به حدود ۵۰ میلیون مترمکعب بار دیگر معشوره را در محاق بهرهبرداری قرار داد.
وعدههای احداث سد معشوره فقط منحصر به سالهای اخیر نیست، بلکه استانداران و نمایندگان سابق لرستان در مجلس شورای اسلامی نیز در اظهارنظرهای مختلف از پیگیری برای احداث این سد خبر دادهاند.