گروه ها و شخصيت هاي لبنانی از اظهارات ضد ایرانی سعد حریری انتقاد كردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۳۱۳

گروه ها و شخصيت هاي لبنانی از اظهارات ضد ایرانی سعد حریری انتقاد كردند

شبکه تلویزیونی المنار گزارش داد: گروه ها و شخصیت های سیاسی در لبنان از اظهارات ضد ایرانی سعد حریری انتقاد کردند.  
به گزارش  گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» منار صباغ احمد گزارشگر این شبکه تلویزیونی در گزارشی در این زمینه افزود: نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان در واکنش به اظهارات حریری و در دیدار با گروه های مردمی در طرابلس بدون آنکه از حریری نامی ببرد، از گروه های سیاسی لبنانی خواست در اظهارات خود آرامش را رعایت کرده و از ایجاد تنش های بیشتر خودداری کنند و تلاش نکنند از شعارهای سیاسی که سودی برای لبنان ندارد، بهره برداری کنند.چرا که این اظهارات برای لبنان آزار دهنده است و اختلافاتاتی را میان لبنان با کشورهای دوست و برادر ایجاد می کند که از لبنان در شرایط دشوار حمایت کرده اند.
 
میقاتی تاکید کرد: بیان اظهاراتی که اجماع لبنانی ها را به همراه نداشته باشد سودبخش نیست به ویژه آنکه اظهاراتی که مطرح شده با اظهارات مسئولان در مناسبت های گذشته تفاوت دارد.
 
ولید جنبلاط رئیس حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان نیز در گفتگو با شبکه تلویزیونی المنار از اظهارات حریری انتقاد کرد و گفت: بیان این سخنرانی های آتشین بی فایده، کافی است و باید به گفتگوهای آرام بازگردیم و حتی اگر پاره ای اختلافات میان برخی از کشورهای عربی و ایران باشد بهتر است لبنان را از این اختلافات و محوربندهای سیاسی دور کنیم و تلاش های خود را برای تقویت جبهه داخلی بسیج کرده و بر معادله ارتش، ملت و مقاومت تاکید کنیم. من از اولین کسانی بودم که برقراری گفتگوهای اعراب و ایران را خواستار شدم".
 
همچنین روزنامه السفیر لبنان به نقل از محمد الصفدی و عدنان القصار و شماری از اقتصاد دانان لبنانی نقل کرد" حمله حریری به ایران بار دیگر لبنان را وارد سیاست محوربندی ها می کند و تنش ها را در داخل افزایش خواهد داد". همچنین عبدالرحیم المراد رئیس حزب الاتحاد و مصطفی حمدان دبیر کل جنبش ناصری مستقل در دیدار با یکدیگر از اظهارات حریری انتقاد کردند.
 
المراد پس از این نشست تاکید کرد" اظهارات حریری در راستای منافع آمریکا و صهیونیست هاست و ما این اظهارات را رد می کنیم". حمدان نیز گفت" کسی که از پادگانی شدن لبنان سخن می گوید به شهروندان لبنانی توهین می کند". سلیم الحص نخست وزیر اسبق لبنان نیز انتقادات حریری از ایران را بی مورد دانست و تاکید کرد" هدف این انتقادات این است که نگاه ها از دشمن صهیونیستی که دشمن واقعی لبنان است، دور شود. آیا ایران که در کنار اعراب در برابر دشمن صهیونیستی قرار دارد دشمن ما است یا اسرائیلی که اراضی عربی را اشغال کرده است و به تجاوزگری های خود علیه لبنان و دیگر کشورهای همسایه ادامه می دهد، دشمن ماست؟. باید انتقادات از ایران متوقف شود و نباید عصبیت کور در روابط ما با کشورهای دوست جایگاهی داشته باشد"./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار