به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سریال «تانک خورها» مجموعه تلویزیونی ایرانی در ژانر درام به کارگردانی پرویز شیخطادی، تهیهکنندگی ایرج محمدی و نویسندگی محمدصادق رمضانیمقدم است. آغاز نمایش و پخش سریال تانکخورها در ۱۵ مهر ۱۴۰۳ از شبکه سوم سیما به جای سریال «غریبه» بود. «تانک خورها» درباره افراد گمنام جنگ ایران و عراق است و به اتفاقات کمتر شنیده شده از جنگ میپردازد.
آیا ماجرای تانک خورها واقعی است؟
در بعضی رسانهها «تانک خورها» ماجرای گردان ۷۷ خراسان عنوان شده، اما محمدی این را رد کرده و گفته این سریال نه در باره شخصیت خاصی است و نه گردان و گروهان ویژه ای.
یکی دیگر از پیش بینیها این بود که تانک خورها یک سریال طنز است، اما این سریال فقط رگههای طنز دارد و در بستری غیر کمدی روایت میشود. پرویز شیخ طادی پیش از این بیشتر در حوزه سینما کار کرده و فیلمهای سینه سرخ، روایت سه گانه و امپراتور جهنم از جمله ساختههای سینمایی او هستند، اما به تازگی با دو سریال بانوی سردار و آتش در نیستان سریال سازی برای تلویزیون را هم تجربه کرده و تانک خورها سومین سریال او برای تلویزیون است.
بهراد خرازی بازیگر نقش بهادر در سریال «تانک خورها» که روایتگر داستان یک قمازباز و قاچاقچی مواد مخدر است در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو در خصوص این سریال و انتخاب نقش خود گفت: «پارسال در آبان ماه برای این پروژه دعوت به همکاری شدم ، در ابتدا این نقش برای من چالش بر انگیز بود ، بهادر آدمی منفور ، قمارباز و خلافکار بود که بازیگری این شخصیت را برای من بسیار جذابیت کرده بود.
وی در خصوص تجربه کاری با پرویز شیخ طادی کارگردان این سریال گفت : تجریه این همکاری با آقای شیخ طادی بسیار درخشان و جذاب بود، آقای شیخ طادی کارگردان و بازیگر بسیار تواناست که نقش ها و بازیگران را به خوبی می شناسد و در حین فیلم برداری و بازی راهنمایی های درستی به ما می کردند؛ من از همکاری با ایشان لذت بردم.
علاوه برایشان عوامل پشت صحنه این سریال هم بسیار حرفه ای و دوست داشتنی بودند حتی در شرایط تولید سخت مثل سرما و محدودیت زمان بچه ها!
بهراد خزاری در پاسخ با خبرنگار دانشجو مبنی بر این که " بازتاب سریال «تانک خور ها» برای شما چگونه بوده است؟ و نظر مردم در ارتباط با نقش خود را چگونه دیدید؟" گفت: خیلی برایم جذاب است که مردم این سریال را خوب می بینند، فکر می کنم مردم با تلویزیون آشتی کردند؛ در فضای مجازی این طور است که مردم «تانک خورها » را دوست دارند و حتی پیگیر آن نیز هستند ، گاها حتی در خیابان از من می پرسند که انتهای این داستان چه می شود؟
وی در ادامه گفت : واکنش های مردم به شخصیت بهادر هم در این سریال متفاوت بوده است ، گاها مردم در مواجهه با من می گویند که خیلی شخصیت بهادر را دوست دارند برخی نیز به خاطر منفور بودن این شخصیت به من انتقاد می کنند که چرا این نقش را انتخاب کرده ام ؛ در مجموع همه این ها نشان دهنده این است که سریال «تانک خور ها» موفق عمل کرده است و خداروشکر خستگی کار را از تن کل عوامل درآورده است.
خبرنگار مهلا رنجبران