کد خبر:۱۱۹۶۲۵

برگزاری اولین کارگروه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران

اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران برگزار شد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاری دانشجو»، دکتر حسین جلاهی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی مازندران روز گذشته در اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان که با حضور دکتر ناصحی، رئيس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران برگزار شد، عملکرد و برنامه های دانشگاه در هفته سلامت را اعلام كرد.
 
وي از جمله برنامه هاي اين دانشگاه به تشکیل ستاد استانی، برگزاري مراسم هفته سلامت و همایش استانی، تدوین برنامه های آموزشی با استفاده از رسانه های عمومی از جمله صدا و سیما، انتشار نشریات دیجیتالی، مطبوعات و جراید استانی و ملی و تشکیل کمیته علمی اشاره كرد و افزود: هماهنگی با سازمان های مرتبط جهت ساماندهی امور مربوط به تجویز و مصرف منطقی دارو و فرهنگ سازی عمومی با استفاده از انجمن های پزشکان، داروسازان و دندانپزشکان از برنامه های دیگر در هفته سلامت است.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی مازندران انتظارات حوزه بهداشت را بررسی وضعیت موجود، تجویز و مصرف دارو در استان توسط کمیته علمی با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری و سایر سازمان ها نام برد و گفت: ارتقاي کمی و کیفی طرح های پژوهشی مرتبط با عوامل موثر بر مقاومت دارویی با اولویت بر روی ایدز، سل و مالاریا و تقویت نظارت بر نظام نسخه نویسی و نسخه پیچی در نظام سلامت از دیگر اهداف حوزه سلامت است.
 
همچنین در ادامه این جلسه دکتر ابراهیم صالحی فر، معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني مازندران پيامدهاي مقاومت به آنتي ميكروبيال ها را طولاني تر شدن مدت بيماري، اقامت طولاني تر بيماران در بيمارستان، ضرورت استفاده از داروهاي متعدد و افزايش هزينه هاي بيمار و نظام سلامت نام برد و بيان داشت: افزايش خطر مرگ و مير و به مخاطره افتادن موفقيت هاي طب نوين پيوند اعضا، شيمي درماني سرطان و جراحي هاي عمده از دیگر پيامدهاي مقاومت به آنتي ميكروبيال ها است./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار