کد خبر:۱۱۹۷۶۲۰

ناوگان حمل و نقل عمومی استان تسهیلات دریافت می‌کنند

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری چهارمحال و بختیاری گفت: در سال جاری اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ همانند سنوات گذشته به ناوگان حمل و نقل عمومی اجرا می‌شود و مالکین ناوگان اتوبوسی و مینی‌بوسی استان که متقاضی استفاده از تسهیلات بند (الف) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ هستند می‌توانند برای دریافت تسهیلات تعمیرات ناوگان اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین مالکی، امروز در گفت‌وگو با اصحاب رسانه در خصوص فراخوان اعطای تسهیلات به ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در سال جاری اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ همانند سنوات گذشته به ناوگان حمل و نقل عمومی اجرا می‌شود و مالکین ناوگان اتوبوسی و مینی‌بوسی استان که متقاضی استفاده از تسهیلات بند (الف) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ هستند می‌توانند برای دریافت تسهیلات تعمیرات ناوگان اقدام کنند.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: طبق تفاهم نامه‌ای که بین وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت راه و شهرسازی و صندوق کارآفرینی امید منعقد شده، مالکین ناوگان اتوبوسی و مینی‌بوسی می‌توانند برای بازسازی ناوگان خود، طبق دستورالعمل از تسهیلات یک میلیارد تومان برای اتوبوس و ۴۰۰ میلیون تومان برای بازسازی مینی‌بوس بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه ناوگانی که تقاضای دریافت تسهیلات را دارد توسط انجمن صنفی رانندگان بازدید می شود، ادامه داد: به دلیل اینکه روند تولید اتوبوس در کشور کاهش یافته، بازسازی ناوگان شامل نوسازی صندلی، تعمیرات موتور و... با شرایط خاص و اعطای تسهیلات انجام می شود.

مالکی عنوان کرد: نرخ سود تسهیلات ۱۳ درصد است و حداکثر طی مدت زمان ۵ سال بازپرداخت صورت می گیرد.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سایت ثبت نام تسهیلات www.T۱۸.rmto.ir است، گفت: رانندگان از تاریخ ۶ تا ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ می‌توانند با مراجعه به این آدرس مدارک خود را بارگذاری کنند.

وی بیان کرد: با بیان اینکه برای دریافت این تسهیلات نیازی به مراجعه حضوری نیست، و مراحل کار صرفا از طریق سامانه صورت می‌گیرد، گفت: اولویت اعطای تسهیلات با ناوگان فعال در حوزه حمل و نقل عمومی و براساس کارت هوشمند فعال و داشتن تعداد ۱۲۰ صورت وضعیت از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا انتهای سال ۱۴۰۲ است.

مالکی خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت منابع اعتباری تخصیص یافته؛ ناوگان واجد شرایط دارای توجیه فنی و کارکرد مناسب و غیره بررسی شده و افراد واجد شرایط مطابق ضوابط پرداخت می شود.

وی یادآور شد: تعهد متقاضیان برای تحقق اشتغال پیش بینی شده و تداوم فعالیت ناوگان در حمل و نقل جاده ای از الزامات دریافت تسهیلات است.

 مالکی گفت: شرایط سنی از ۱۸ تا ۷۰ سال است و تسهیلات دریافت شده برای اتوبوس در دو مرحله و به حساب مرکزی که بازسازی را انجام می دهد واریز می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار