کد خبر:۱۱۹۷۷۵۴

نگاه ویژه دولت چهاردهم به انیمیشن/ بازدید سخنگوی دولت از کارخانه صنایع سرگرمی «مهوا»

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم با حضور در استودیو‌های کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا، از آخرین دستاورد‌ها و پروژه‌های این کارخانه نوآوری، بازدید به عمل آورد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت با حضور در کارخانه تولید بازی و انیمیشن مهوا، به بازدید از امکانات و آخرین پروژه‌های در دست تولید این مجموعه پرداخت. 

مهاجرانی با ابراز خرسندی از حرکت به سمت تولیدات انبوه و صنعتی اظهار داشت: انیمیشن و بازی، امروزه تبدیل به یک هنر صنعت شده است که می‌توانند در عرصه گوناگون علاوه بر ایجاد شغل و درآمد زایی به انتقال مفاهیم والا نیز بپردازند.

سخنگوی دولت همچنین حمایت از صنایع سرگرمی دیجیتال را جز برنامه‌های دولت برشمرد که در سال جدید نیز به آن نگاه ویژه خواهند داشت.

در ادامه جلسه مهدی جعفری، مدیرعامل این کارخانه با تشریح فعالیت‌های مهوا گفت: کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا، با هدف تجمیع تمامی فعالیت‌های مرتبط با انیمیشن و بازی، و جهت سهولت ارتباط تیم‌های مختلف با هم و نیز در دسترس بودن تیم‌های تولید، آغاز به کار کرده است.

جعفری با بیان اینکه در این کارخانه از پیش تولید و ایده یک اثر تا اتمام کار‌های لازم برای انتشار یک محصول در بازار‌های داخلی و خارجی باحضور متخصصین انجام می‌شود، افزود: کارخانه صنایع سرگرمی مهوا در گام بعدی با مجهز شدن به تکنولوژی‌های مدرن و به روز در زمینه تولید محصولات سرگرمی، سعی دارد تا نیاز‌های صنعت انیمیشن را نیز به خوبی برطرف کند.

کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا تنها کارخانه مجهز به تمامی استودیو‌های مورد نیاز تولید یک محصول (مانند موشن کپچر، ثبت حرکت و ...) در کشور و یکی از مجهزترین آنها در سطح منطقه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار