به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، ورزشدوستان شهرستان اردل طی تماسی با خبرنگار این رسانه از کمبودهای ورزش کشتی ائم از نبود تشک و تاتمی، مربی و امکاناتی نظیر زمین چمن و مکان مناسب برای تمرین در سایر رشتهها گلایه کردند.
بر آن شدیم تا در راستای سلامت جوانان این شهرستان و کشف و تقویت استعدادهای ورزشی شهرستان اردل این کمبودها را از مسئولان مربوطه پیگیری کنیم.
در ابتدا با داود کاظمی، مدیر ورزش و جوانان شهرستان اردل به گفتوگو نشستیم.
کاظمی گفت: از ابتدای سال ۲ تخته تشک تاتمی در شهر کاج و دشتک پهن شده است، همچین سالن تیراندازی اردل، سالن تختی که توسط بخش خصوصی اداره میشود، سالن افسرآباد و سالن ورزشی سپاه ۶ نقطه از شهرستان اردل هستند که دارای تشک تاتمی هستند.
مدیر ورزش و جوانان شهرستان اردل ادامه داد: در حال حاضر زیرساختهای لازم برای همه رشتههای ورزشی در شهرستان وجود دارد، اما مربی کشتی نداریم که یا باید از مرکز استان و یا باید از شهرستان فارسان به این نقطه اعزام شود.
وی در پایان افزود: رشتههای ورزشی نینجا، کیک بوکسینگ، ژیمناستیک و بوکس رشتههای فعال در شهرستان اردل هستند.
در ادامه یعقوب شکوهی فرماندار شهرستان اردل از افتتاح ۸ زمین چمن مصنوعی در دوران خدمت شهید رئیسی در بخش مرکزی میانکوه خبر داد و گفت: یک زمین چمن طبیعی بزرگ در شهر اردل وجود دارد و مورد استفاده ورزشکاران میباشد.
فرماندار شهرستان اردل بیان داشت: طی قراردادی که هفته گذشته با سپاه پاسداران شهرستان منعقد شد استارت ساخت نهمین زمین چمن مصنوعی شهرستان اردل نیز زده شد و مقرر گشت ۵۰۰ میلیون تومان از هزینه ساخت این زمین را سپاه متقبل شود.
به دنبال پیدا کردن علت اعزام مربی کشتی به شهرستان اردل به سراغ محمود سلیمی، مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری رفتیم.
سلیمی با اشاره به اینکه انتخاب مربی و داور برای هر رشته ورزشی مربوط به هیئت رشته میشود، گفت: فدراسیون مسئولیت انتخاب مربی برای هر ۵۲ رشته ورزشی را به هیئتهای ورزشی سپرده است.
وی افزود: هیئت کشتی استان باید پاسخگو نبود مربی در شهرستان اردل باشد البته ممکن است مربی هم انتخاب شده باشد، اما به دلیل مشکلات شخصی، کافی نبودن حقوق مربیگری و... حاضر به فعالیت در شهرستان اردل نباشد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان افزود: کمبود مربی به دلیل حقوق ناچیز این شغل یکی از بزرگترین چالشهای همه استانهای کشور است که باید برای این امر فکر اساسی کرد.
در نهایت به سراغ رئیس هیئت کشتی استان رفتیم تا عوامل نبود مربی در این شهرستان را پیگیری کنیم.
محمد مسعودی در این راستا گفت: پروسه انتخاب مربی هر رشته با هیئت همان رشته است و این در صورتی است که شهرستان اردل اصلا هیئت کشتی ندارد لذا اداره ورزش شهرستان در قدم اول باید هیئت کشتی شهرستان را تأسیس کند.
رئیس هیئت کشتی استان افزود: رئیس اداره ورزش شهرستان ابتدا باید برای هر رشته ورزشی یک هیئت تاسیس کند که معمولا پیشکسوت رشته یا فردی که از تمکن مالی خوبی برخوردار باشد به عنوان رئیس هیئت انتخاب میشود که بعد از ثبت هیئت تأمین امکانات ورزشی، مکان مناسب تمرین و مربی بر عهده رئیس هیئت میشود.
وی در پایان گفت: هیئت کشی در اکثر شهرستانهای استان فعال است و تنها شهرستان اردل و شهرهای ناغان و شلمزار اقدامی برای ثبت هیئت کشتی نکردهاند.
مسعودی افزود: مربی کشتی در سطح استان وجود دارد هیئت کشتی شهرستان که به ثبت رسید با پیگیری رییس هیئت مربی به شهرستان اعزام میشود.
در پایان برای اعلام خبر خوش به اهالی شهرستان اردل مجدد با فرماندار شهرستان اردل تماس حاصل و مراحل کار را برایشان توضیح دادم، فرماندار جلسه هماهنگی فوری با رئیس اداره ورزش شهرستان برگزار کرد و در نتیجه گفت: قبلا هییت کشتی در شهرستان فعال بود ولی بخاطر عدم استقبال راکد شد، اما باتوجه به درخواست مردم تا چند روز آینده مجدد تشکیل و رییس هیت معرفی خواهد شد.