آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۰۹۱۱
در مراسم نکوداشت روز داوطلب؛

کولیوند: کمک‌هابه مردم غزه و لبنان ادامه خواهد داشت

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه کمک‌هابه مردم غزه و لبنان ادامه خواهد داشت، گفت: فداکاری و ایثارگری از ویژگی‌های اصلی داوطلبان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، در مراسم نکوداشت روز داوطلب در سخنانی درباره جایگاه والای داوطلبی و فداکاری گفت: داوطلبان ما مصداق آیه شریفه‌ای هستند که معامله با خداوند را توصیف می‌کند؛ جایی که خدا خریدار و مؤمنین فروشنده‌اند و آنچه معامله می‌شود، جان یا اموال است و مزد این معامله بهشت است. داوطلبان ما این معامله را با تأمل و بدون هیچ منتی انجام می‌دهند.

وی افزود: فداکاری و ایثارگری از ویژگی‌های اصلی داوطلبان است. آنها همیشه دیگران را بر خود مقدم می‌دانند و در ترویج روحیه ایثارگری نقش اصلی را ایفا می‌کنند. این افراد با الگوگیری از حضرت زهرا (س) در سخت‌ترین شرایط، از خود و اموالشان برای کمک به دیگران می‌گذرند.

کولیوند با اشاره به کمک‌های اخیر به مردم لبنان گفت: داوطلبان ما با خلوص نیت کمک‌هایی را تقدیم کردند و این کمک‌ها را به مردم مظلوم لبنان رساندیم. در بحران‌ها و حوادث، اولین گروه‌هایی که حاضر می‌شوند، همین داوطلبان هستند. آنها بدون انتظار تشکر، در بالاترین سطح از ارزش‌های اخلاقی، عدالت، احسان و نیکوکاری عمل می‌کنند و جلوه‌هایی از عشق به خدا و انسانیت را به نمایش می‌گذارند.

وی در ادامه بیان کرد: در بحث همدلی و ارتقای روحیه جمعی نیز شاهد بودیم که مردم لبنان با امید به کمک‌های مردم ایران و گوش دادن به صحبت‌های رهبر معظم انقلاب، دلگرم شدند. مشارکت‌ها موجب بالا رفتن روحیه جمعی و افزایش همکاری‌های مردمی شده است. کمک‌ها همچنان ادامه دارد، زیرا خانه‌های زیادی آسیب دیده‌اند و خانواده‌های داوطلبان نقش مهمی در این مسیر ایفا می‌کنند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر تأکید کرد: تعداد داوطلبان ما به بیش از سه میلیون نفر رسیده است. به نوبه خود از خانواده‌های شهدا و خیرین بزرگی که از اموال خود می‌گذرند، تشکر می‌کنم. شما عزت و آبرویی آفریدید که نسل‌ها باید این ایثارگری‌ها را بنویسند و تبیین کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار