آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۱۳۹۷

آزمایشگاه موتور پیشران دانشگاه‌ها

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت مدرس گفت: آزمایشگاه موتور پیشران یک دانشگاه برای ارتقای بین المللی، خدمت به جامعه است.

آزمایشگاه موتور پیشران دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ محمد جوان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در روز باز آزمایشگاه‌های دانشگاه مدرس گفت: دانشگاه تربیت مدرس در راستای رسالت اجتماعی خود و بزرگداشت هفته پژوهش روز باز آزمایشگاه‌ها و همچنین برنامه‌های هفته پژوهش را شروع کردیم.

وی با اشاره به هدف برگزاری چنین رویدادی گفت: صاحبان اصلی دانشگاه‌ها مردم هستند و آنها باید از آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد آشنا شوند و بدانند پول مالیات آنها و درآمد‌های مختلف که به دانشگاه‌ها می‌آید در چه زمینه‌هایی هزینه می‌شود و این کار نوعی پاسخگویی در برابر جامعه است.

جوان ادامه داد: با این رویکرد می‌توانیم به دانش آموزان کمک کنیم تا در ادامه کار حرفه‌ای و علمی خود پس از بازدید از آزمایشگاه‌های مختلف بتوانند انتخاب رشته بهتر داشته باشند و مسیر بهتری را انتخاب کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه آزمایشگاه موتور اصلی پیشران یک دانشگاه برای ارتقای بین المللی، خدمت به جامعه است، تصریح کرد: خروجی‌های اصلی دانشگاه ها، مقالات و پژوهش ها، ثبت اختراعات و نمونه دانش فنی از دل همین آزمایشگاه‌ها ایجاد می‌شود و در همین آزمایشگاه‌ها سوالات طرح می‌گردد و تلاش می‌شود برای آن سوالات پاسخ داده شود و مجهولات به معلومات تبدیل می‌شوند.

وی با بیان اینکه قدم اول تعمیر تجهیزات است، افزود: علی رغم کمبود بودجه دانشگاه سعی کردیم بودجه پژوهش را افزایش دهیم تا بتوانیم دستگاه‌های آزمایشگاهی را تعمیر و تجهیز کنیم تا مشکل دانشمندان و پژوهشگران دانشگاه را برطرف کنیم.

جوان گفت: مشکلات کشور از مسیر دانش و پژوهش حل می‌شود و اگر بخواهیم مسایل مختلف را که در کشور وجود دارد برطرف کنیم باید به سمت پژوهش حرکت کنیم و برای آن پاسخی پیدا کنیم

وی ادامه داد: دانشگاه‌ها باید وسط میدان باشند و حداقل‌های مورد نیاز دانشگاه و دانشگاهیان را فراهم کنند. نیرو‌های خوب و نخبه در دانشگاه را نگه داریم و سیر مهاجرت را کنترل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار