به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بشیر حاجی بیگی افزود: بیشترین رشد شاخص اهدای خون طی مدت یاد شده در استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۳۰ درصد به ثبت رسیده است. همچنین سیستان و بلوچستان بیشتر از ۱۷ درصد و استان البرز بیش از ۱۱ درصد رشد در این شاخص نشان میدهد.
وی با اشاره به رشد شاخص اهدای مستمر خون بیان داشت: این شاخص نیز هم اکنون در کشور بیش از ۵۶ درصد است که نسبت به مدت مشابه سال قبل نزدیک به ۲ درصد رشد داشته است.
سخنگوی سازمان انتقال خون یادآورشد: استان سمنان طی این بازه زمانی شاخص اهدای خون مستمر بیش از ۶۸ درصد، استان یزد نزدیک به ۶۸ درصد و استان قم نزدیک به ۶۶ درصد به ثبت رسانده اند که بالاترین شاخص اهدا را به خود اختصاص داده اند.
حاجی بیگی با تاکید بر اهمیت افزایش مشارکت بانوان در امر حیاتی اهدای خون، گفت: شاخص اهدای بانوان هم اکنون ۴.۵ (چهار و نیم درصد) است.
وی اعلام کرد که در استان خراسان شمالی و لرستان شاخص اهدای خون بانوان بیش از ۸ درصد و در سیستان و بلوچستان بیش از ۷ درصد است که میزان مشارکت بانوان در این استانها از سایر نقاط کشور فزونی یافته است.
سخنگوی سازمان انتقال خون تصریح کرد: طی هشت ماه سال جاری برابر با دو میلیون و ۶۹۵ هزار و ۲۲ واحد فرآورده در مراکز درمانی کل کشور توزیع شده است که ۲.۵ (دو و ۵ دهم درصد) نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
به گفته حاجی بیگی، طی این مدت استان تهران بیش از ۱۶ درصد اهدای خون کشور را به خود اختصاص داده و ۲۶۴ هزار و ۲۷۹ واحد خون از استان تهران دریافت شده است که رشد نزدیک به ۴ درصدی نسبت به سال گذشته نشان میدهد.
وی با اشاره به برودت هوا و نزولات جوی و کاهش مراجعات اهدا کنندگان از مردم کشورمان دعوت کرد تا این روزها اهدای خون را در برنامه خود قرار دهند.