آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۳۲۳۵
کلام امام خامنه‌ای؛

دلایل حضور ایران در سوریه از زبان رهبر انقلاب+ فیلم

آیت الله خامنه ای درباره علت حضور ما در سوریه گفتند: حضور ما در ان سال ها در سوریه برای مقابله و مواجهه آمریکا و عوامل آمریکا در منطقه بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر انقلاب اسلامی با تبیین اهداف گروه تروریستی داعش فرمودند: «داعش یعنی بمب ناامنی؛ هدف آنها ناامن کردن عراق، سوریه و کل منطقه بود تا نهایتاً به جمهوری اسلامی ایران برسند و این کشور را دچار بی‌ثباتی کنند. هدف اصلی و نهایی این بود.»

رهبر انقلاب تأکید کردند که دشمنی داعش با اماکن مقدس اسلامی نظیر نجف، کربلا، کاظمین و دمشق واضح بود. آنها گنبد مطهر سامرا را با کمک آمریکایی‌ها تخریب کردند و قصد داشتند اقدامات مشابهی در دیگر اعتاب مقدسه انجام دهند. ایشان فرمودند: «جوانان مؤمن و محب اهل‌بیت به هیچ وجه چنین چیزی را نمی‌پذیرفتند.»

حفظ امنیت ایران:

ایشان افزودند: «اگر جلوی این ناامنی در همان کشور‌ها گرفته نمی‌شد، به ایران سرایت می‌کرد و کل کشور را درگیر می‌ساخت. ناامنی فتنه داعش معمولی نبود؛ باید این فتنه در همانجا مهار می‌شد.» رهبر انقلاب به سخن حضرت علی علیه‌السلام اشاره کردند که فرمودند: «ملتی که در خانه خود با دشمن درگیر شود، ذلیل می‌شود.»

 نقش نیرو‌های ایرانی در مقابله با داعش:

رهبر انقلاب با تقدیر از نقش سرداران شهید، به‌ویژه حاج قاسم سلیمانی، فرمودند: «نیرو‌های ما در عراق و سوریه حضور پیدا کردند، جوانان همان مناطق را سازماندهی و مسلح کردند و توانستند کمر داعش را بشکنند و بر آن غلبه کنند.»

کد ویدیو



 حضور مستشاری، نه نظامی مستقیم:

ایشان تصریح کردند: «حضور ما به معنای اعزام لشکر‌های نظامی نبود. ما با تشکیل قرارگاه‌های اصلی، تعیین راهبرد‌ها و تاکتیک‌ها، و در مواقع ضروری ورود مستقیم، به این کشور‌ها کمک کردیم. مهم‌تر از همه، بسیج جوانان همان مناطق بود.» رهبر انقلاب همچنین از اشتیاق و اصرار بسیجی‌های ایرانی برای حضور در این جبهه‌ها یاد کردند.

پیامد مقاومت:
رهبر انقلاب با تأکید بر اهمیت این حضور فرمودند: «این اقدامات، امنیت کشور و منطقه را تضمین کرد و نقشه‌های شوم دشمن را خنثی ساخت.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار