آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۳۸۹۲

انزوای کودکان به دلیل غفلت خانواده‌ها در مدیریت فضای مجازی

رئیس پلیس فتا البرز با بیان آسیب‌های ناشی از فضای مجازی اظهار داشت: غفلت برخی خانواده‌ها نسبت به این مسئله باعث شده است که کودکان دچار انزوا و گوشه‌گیری شوند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ رسول جلیلیان رئیس پلیس فتا البرز گفت: باتوجه به استفاده روز افزون کودکان و نوجوانان از فضای مجازی، تلاش شده تا با اجرای این طرح خانواده ها را برای مراقبت از فرزندان خود در برابر آسیب های این فضا بیشتر آگاه کنیم.

جلیلیان اضافه کرد : استفاده بیش از اندازه از اینترنت در روند رشد فکری و جسمی کودکان خلل ایجاد کرده و باعث بروز اختلالات جسمی و روحی آنها خواهد شد.

وی بیان کرد: پلیس فتا همواره در حال آگاه سازی خانواده ها و کاربران فضای مجازی از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی است؛ اما خانواده ها نیز با افزایش سطح آگاهی و رصد دائم فعالیت های کودکان و نوجوانان در فضای سایبر، از آسیب های احتمالی که متوجه فرزندانشان است، پیشگیری کنند.

جلیلیان گفت: افزایش تعامل خانوادگی یکی از راه های کنترل کودکان در فضای مجازی است و خانواده ها باید برای استفاده کودک از اینترنت هدف مناسب در چهارچوب این فضا تعریف کنند.

وی خاطرنشان کرد: خانواده ها مسئولیت بسیار سنگینی درخصوص تربیت فرزندان برای استفاده از فضای مجازی دارند و ایمن نگه داشتن آنها در زمان حضور در فضای مجازی، آموزش از سنین کم در خصوص پذیرش مسئولیت فعالیت های سایبری و آگاهی آنان در خصوص آسیب های فضای مجازی مهمترین مسئولیت های خانواده ها است.

جلیلیان گفت: افزایش تعاملت خانوادگی یکی از راه های کنترل کودکان در فضای مجازی است و خانواده ها باید برای استفاده کودک از اینترنت هدف تعیین کننده در چهارچوب این فضا تعریف کنند.

وی اضافه کرد: پلیس فتا همواره در حال آگاه سازی خانواده ها و کاربران فضای مجازی از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی است؛ اما خانواده ها نیز با افزایش سطح آگاهی و رصد دائم فعالیت های کودکان و نوجوانان در فضای سایبر، از آسیب های احتمالی که متوجه فرزندانشان است، پیشگیری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار