کد خبر:۱۲۰۴۱۷۶

تیک‌تاک در آستانه حذف از فروشگاه‌های اپلیکیشن بزرگ دنیا

دادگاه تجدیدنظر آمریکا از احتمال حذف تیک‌تاک از فروشگاه‌های اپلیکیشن اپل و گوگل از ماه آینده میلادی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس و مقام ارشد دموکرات کمیته امور چین در مجلس نمایندگان آمریکا به مدیران اجرایی گوگل و اپل اعلام کردند که باید آماده باشند تا تیک‌تاک را از فروشگاه‌های اپلیکیشن خود در ایالات متحده از تاریخ ۱۹ ژانویه حذف کنند.

این درخواست پس از آن مطرح شد که هفته گذشته، دادگاه تجدیدنظر فدرال آمریکا قانونی را تایید کرد که از شرکت چینی بایت‌دنس می‌خواهد تیک‌تاک را در ایالات متحده بفروشد یا با ممنوعیت روبرو شود. جان مولنار، نماینده جمهوری‌خواه و رئیس کمیته، و راجا کریشنا مورتی، دموکرات ارشد کمیته، جداگانه از شاو زی چئو، مدیرعامل تیک‌تاک، خواسته‌اند تا اپلیکیشن کوتاه ویدیویی که توسط ۱۷۰ میلیون آمریکایی استفاده می‌شود را بفروشد.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کردند: کنگره به طور قاطع برای دفاع از امنیت ملی ایالات متحده و حفاظت از کاربران آمریکایی تیک‌تاک در برابر حزب کمونیست چین اقدام کرده است. از تیک‌تاک خواسته‌ایم فورا اقدام به واگذاری صحیح این شرکت کند.

وزارت دادگستری آمریکا روز اعلام کرد: اگر این ممنوعیت از ۱۹ ژانویه اجرایی شود، مستقیماً استفاده ادامه دار از تیک‌تاک توسط کاربران اپل یا گوگل که قبلاً این اپلیکیشن را دانلود کرده‌اند، ممنوع نخواهد شد. با این حال، این وزارتخانه اذعان کرد که محدودیت‌های اعمال شده بر ارائه پشتیبانی در نهایت باعث غیرقابل استفاده شدن اپلیکیشن خواهد شد.

تیک‌تاک در واکنش به این موضوع اعلام کرد: در صورت عدم صدور دستور قضائی، این قانون به معنای ناپدید شدن تیک‌تاک از فروشگاه‌های اپلیکیشن از تاریخ ۱۹ ژانویه خواهد بود و برای نیمی از کشور که هنوز از اپلیکیشن استفاده نمی‌کنند، قابل دسترسی نخواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار