به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عبدالکریم حسینزاده روز سه شنبه در بدو ورود به بجنورد اظهار کرد: سهم روستاهای کشور از منابع اعتباری کمتر از سه درصد است، اما این مناطق ۲۵ درصد از جمعیت کشور را در خود جای داده است.
وی با اشاره به اینکه ۴۴ درصد از جمعیت خراسانشمالی در روستاها سکونت دارند، گفت: ظرفیتهای بسیار مناسب در این استان برای توسعه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تصریح کرد: نگاه دولت برای توانمندسازی روستاها، نگاهی ویژه و حمایتی است به گونهای که اشتغالزایی و درآمدزایی این مناطق در اولویت دولت چهاردهم است.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات برای رونق در روستاها، گفت: رویکرد ما این است که پرداخت تسهیلات برای توسعه روستاها باید به صورت هدفمند باشد تا سبب ایجاد اقتصاد پایدار در این مناطق شود، این امری است که پیش از این محقق نشده و نظارتها در نحوه هزینه کرد تسهیلات ضعیف بوده است.
حسین زاده افزود: پرداخت تسهیلات اشتغال زایی و توسعه بنگاههای کوچک در روستاها باید با هدف پایدارسازی اقتصاد انجام شود تا از هدر رفت سرمایهها جلوگیری شود و شاهد بهره وری در این مناطق باشیم.
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور خاطرنشان کرد: حساسیت بر نحوه هزینه کرد تسهیلات اشتغالزایی و نظارتها در دولت چهاردهم افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه جمعیت روستایی در خراسان شمالی بیشتر از میانگین کشوری است، گفت: خراسان شمالی، استان کمتر توسعه یافته است و با وجود اقدامات انجام شده در این خطه از کشور هنوز عقب ماندگیها وجود دارد.
حسین زاده، موازی کاریها را مانعی برای دستیابی به توسعه روستایی عنوان کرد و گفت: اعتقاد داریم موازی کاریها سبب شده تا توسعه روستاها آنگونه که باید، رقم نخورد از این رو فعالیت دستگاهها باید همجهت باشد تا با هم افزایی توسعه به مفهوم واقعی در روستاها ایجاد شود.