آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۸۱۳۲

بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی در اردبیل آغاز شد

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل اعلام کرد: بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی استانی با رقابت ۷۱ قصه‌گوی برتر در اردبیل آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ملیحه ملک‌زاده فرد مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل گفت: با آغاز مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در اردبیل، ۷۱ قصه گوی راه‌یافته به این مرحله از صبح روز سه‌شنبه ۴ دی‌ماه در فرهنگسرای پارک بانوان باهم به رقابت می‌پردازند.

وی با بیان اینکه این جشنواره تا ۶ دی‌ماه با برگزاری مراسم پایانی و معرفی برگزیدگان ادامه خواهد داشت، افزود: در این رقابت‌ها قصه‌گویانی از گروه‌های سنی کودک، نوجوان، بزرگ‌سال و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها در بخش‌های سنتی کلاسیک، مدرن و خلاقانه، آئینی سنتی، دینی، علمی، قصه‌های پیشرفت و قهرمانان ایران، ایثار و مقاومت و مینی‌مال (۱۰۰ ثانیه‌ای) قصه‌گویی خواهند کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با بیان اینکه جشنواره بیست و ششم قصه‌گویی با شعار «راز قصه‌ها، ساز زندگیست» برگزار می‌شود، ادامه داد: این هنر از مهم‌ترین ابزارهای تربیتی، ریشه‌ای کهن در فرهنگ ما دارد و خداوند متعال نیز با زبان قصه به تبیین و تفهیم مفاهیم و آموزه‌های مختلف پرداخته است و تلاش می‌کنیم جایگاه این هنر، در امور تربیتی و آموزشی بیش از پیش نهادینه کنیم.

ملک‌زاده فرد با اشاره به اینکه در این دوره از جشنواره برای ترویج و مردمی سازی قصه‌گویی، نگاه ویژه‌ای به محتوا و فرم قصه‌گویی شده است، تصریح کرد: توسعه‌ی کمی و کیفی قصه‌گویی از اهداف این جشنواره است که امسال با انتشار فراخوان، یک‌هزار و ۷۷ علاقه‌مند به هنر قصه‌گویی در سامانه ثبت‌نام کردند که گروه‌های سنی کودک و نوجوان با ۹۰۶ نفر شرکت‌کننده حضوری چشم‌گیر در این رویداد داشتند.

وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره شرکت‌کنندگان علاوه بر اجرای قصه‌های خود در بخش رقابتی، در بخش جنبی نیز با حضور در مدارس مناطق کم برخوردار شهری، به قصه‌گویی خواهند پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار