آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۳۳۲

علاقه‌مندی قزاقستان به همکاری با دانشگاه علوم پزشکی بابل

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: کشور قزاقستان به دلیل توانمندی‌های بابل در حوزه سلامت و جاذبه‌های گردشگری، علاقه‌مند به برقراری ارتباط با این دانشگاه است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین قربانی در دیدار با یربول احمدوف سرکنسول قزاقستان، گفت: ابعاد همکاری این دانشگاه با کشور قزاقستان می‌تواند بسیار گسترده باشد و توریسم درمانی، تبادل دانشجو و رونق گردشگری از نمونه‌های خوب همکاری برای بابل و قزاقستان است.

قربانی افزود: با تشکیل کارگروه‌های تخصصی با حضور کارشناسان ظرفیت‌های موجود بررسی و نیازسنجی‌های مربوطه در زمینه توریسم درمانی و آموزش دانشجویان صورت می‌پذیرد.

وی ادامه داد: کشور قزاقستان به دلیل توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی بابل در حوزه سلامت همراه با جاذبه‌های گردشگری بابل، علاقه مند به ارتباط با این دانشگاه شده است.

قربانی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۴۰۰ هیأت علمی و چهار هزار و ۵۰۸ دانشجو در ۷۵ رشته تحصیلی است، افزود: شهرستان بابل در زمینه شاخص‌های نظام سلامت دارای وضعیت خوبی است و آمادگی آموزش و همکاری با کشور قزاقستان در تمامی زمینه‌های سلامت را دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان کرد: بیمارستان‌های این دانشگاه با فعالیت شاخص در زمینه پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان، کاشت حلزون شنوایی، درمان ناباروری، ژنتیک، دیالیز، تعویض مفاصل، رادیو انکولوژی و دندانپزشکی شرایط پذیرا بودن بیماران از سایر کشورها را دارد.

وی همچنین در این ملاقات بر این نکته مهم تأکید کرد که نباید همکاری‌های دانشگاهی صرفاً به موضوع پذیرش دانشجو محدود شود، بلکه باید طیف گسترده‌ای از همکاری‌های علمی و آموزشی نظیر تبادل استاد، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی برای اساتید و دانشجویان، شرکت در کنفرانس‌های علمی و آموزشی و مواردی از این قبیل بین دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشگاه‌های متناظر قزاقستان را در آینده نزدیک شامل شود.

قربانی گفت: در مسیر این همکاری‌های علمی و پزشکی، نقش پزشکان و اعضای هیأت علمی بسیار مهم و برجسته است و آنان به عنوان مهره‌های اصلی این تبادل علمی هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار