به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام سیدحسین موسوی امام جماعت مسجد حضرت موسی بن جعفر علیه السلام و مسوول هیأت یامهدی (عج) واوان اسلامشهر اظهار داشت: متأسفانه امسال که سال جهش تولید با مشارکت مردم بود، تاکنون در کشور آن اتفاق لازم رخ نداده است. یکی از دلایل آن تحولات منطقه و کشور است.
وی افزود: شعار امسال برای بهبود وضع بیمار اقتصاد کشور بود. در این راستا هیأت یامهدی (عج) با پیشینهای که در زمینه کارهای اقتصادی و تولیدی در منطقه واوان داشت، طرح مسجد بازار خود را راهاندازی کرد که مورد اقبال مردم منطقه هم قرار گرفت. امید ما این است که این اقدام الگویی برای دیگر مساجد و هیأتها شود و توسعه و تکثیر پیدا کند.
موسوی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در نخستین روز سال ۱۴۰۰ گفت: ایشان فرمودند: کسانی که سرمایه لازم را دارند و آحاد مردم که میخواهند مانند کمک مؤمنانه به کمک تولید بیایند، میتوانند در این زمینه فعال شوند. خیریههای مردمی، نهادهای انقلابی و امنای مساجد فعال باید برای ساماندهی این مسئله مهم برنامهریزی کنند. رهبر انقلاب در این بیانات صراحتاً از مساجد و نهادهای انقلابی خواستند تا در حوزه اقتصاد وارد شوند.
مسوول هیأت یامهدی (عج) واوان اسلامشهر گفت: رصد وضع کشور از وضعیت بازار خودرو و طلا نشان میدهد که مردم دارای نقدینگی هستند، اما این پول نقد را به سمت تولید نمیآورند. براساس این ماموریت رهبر انقلاب، اگر مساجد و خیریهها به عنوان حلقههای میانی در این زمینه وارد میشدند، شاید میتوانستیم نقدینگی را سمت تولید بیاوریم.
وی تصریح کرد: برای راهاندازی طرح مسجد بازار مشاهده شد که خانمهای منطقه تولیداتی دارند، اما قدرت این را ندارند که مغازه اجاره کنند و محصولات خود را عرضه کنند. به همین جهت هیأت یامهدی فراخوانی داد و اعلام کرد اگر خانمی محصولات هنری یا غذایی دارد، اما امکان عرضه را ندارد، از طریق هیأت یامهدی میتواند آنها را به فروش برساند. در مرحله اول ثبتنام انجام شد و بیش از ۱۰۰ نفر از بانوان تولیدکننده واوانی اعلام آمادگی کردند.
موسوی گفت: جلسهای برگزار شد و درخصوص تأسیس یک بازار روز مشورت گرفتیم و محصولات آنها را هم بررسی کردیم. مشاورههایی برای بهبود کیفیت تولید صورت گرفت و تنوع تولیدات هم بررسی شد. در نهایت به طرح مسجدبازار رسیدیم.
وی گفت: این طرح از تیرماه آغاز شد و هرهفته یکشنبهها از ساعت ۹ تا ۱۲ تولیدکنندهها در کنار مسجد، محصولات خود را عرضه میکنند.
مسوول هیأت یامهدی (عج) واوان اسلامشهر با بیان اینکه برای رونق این کار در افتتاحیه از هنرمند کشورمان مهران رجبی دعوت شد تا فضای این کار پررونق آغاز شود، گفت: هرهفته یکشنبهها از ساعت ۱۰ تا ۱۲ یک جلسه زنانه در مسجد راهاندازی کردیم و از زنان خواستیم از این طرح حمایت کنند. از مدرسه کنار مسجد هم درخواست کردیم تا اولیاء را برای حضور در این بازار راهنمایی کنیم. مردم شهرک، همسایهها و ... از این بازار مطلع شدند و الحمدالله پررونق شده و موجب انسجام مردم منطقه هم شده است.
وی ادامه داد: اینکه مسجدیها و هیأتیها در زمینه رونق زندگی مردم وارد شدند و بستری برای کسبوکار مردم فراهم کردند، تصویر خوبی در منطقه داشته است.
موسوی گفت: این اتفاق قطعاً موجب جهش تولید در فضای منطقه خواهد شد که رهبر انقلاب هم بر آن تاکید داشتند. بانوان تولیدکننده برای فروش حضوری محصولات خود، این روزها وعده یکشنبهها را با خریداران خود در مسجد میگذارند که موجب رونق بازار میشود.
مسوول هیأت یامهدی (عج) واوان اسلامشهر با بیان اینکه در جلسهای که به همت هیأت با حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منطقه برگزار شد، وعده گرفتیم که وام برای رونق این کسبوکارهای خانگی اختصاص پیدا کند، گفت: این نقشآفرینی هیأت و مسجد به عنوان یک حلقه میانی است. ما حاکمیت را پای کار حمایت از مردم آوردیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از دیگر مسوولان این منطقه هم درخواست داریم که کمکرسان این بازار باشند که یک حرکت مردمی است. مسوولان مختلف نباید تقابل با اقدامات مردمی داشته باشند و بلکه باید کمکرسان باشند و درخواست داریم که به مدد این اقدام بیایند.