آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۱۹۸۹

بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی از پایگاه هوایی دزفول

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به دومین روز سفر اعضای این کمیسیون به استان خوزستان، گفت که اعضای کمیسیون از پایگاه هوایی دزفول بازدید کردند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ابراهیم رضایی در توضیح دومین روز سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای کمیسیون در دومین روز سفر در شهرستان‌های دزفول و اهواز حضور پیدا کرده و از پایگاه هوایی وحدتی دزفول از زیرمجموعه‌های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بازدید کردند.

وی افزود: جلسه مشترکی با فرماندهان این پایگاه با حضور امیر بیداری فرمانده ارشد ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان خوزستان و فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوب غرب کشور برگزار شد و گزارشی از فعالیت‌های ارتش در استان خوزستان و ماموریت‌ها و برنامه‌ها و رویکرد‌های این پایگاه ارائه کردند. اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم از سوابق، ایفای نقش و برنامه‌های خدمات پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول در طول دوران دفاع مقدس و بعد از آن و همچنین رشادت‌ها و زحمات این دوستان در تامین امنیت کشور امنیت هوایی کشور قدردانی کردند.

رضایی با اشاره به سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی به اهواز گفت: جلسه شورای تامین استان خوزستان در اهواز برگزار شد؛ در این جلسه اعضای شورای تامین گزارشی از چالش‌ها، تهدید‌ها و فرصت‌های استان خوزستان ارائه کردند. عمده مسائل استان خوزستان به ویژه در ارتباط با چالش‌های مرزی و موضوع لایروبی اروند مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اعضای کمیسیون بر لزوم حل مسائل و مشکلات استان خوزستان به ویژه چالش‌های امنیتی آن تاکید کردند.

وی افزود: جمع بندی جلسه، موضوع لایروبی اروند بود و قرار شد این موضوع در دستور کار کمیسیون امنیت ملی قرار گرفته و با حضور دستگاه‌های ذیربط از وزارت امور خارجه و سایر بخش‌ها دنبال شود. مساله دوم مرز و مشکلات مرزی همچون پایش مرز و تجهیز مرز‌ها بود که قرار شد این موضوع هم مورد پیگیری قرار گیرد. مورد سوم عوامل موثر در ایجاد ناامنی در استان خوزستان بود که قرار شد مورد بررسی و رصد قرار گرفته و برای رفع آن تلاش بیشتری صورت گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار