آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۹۹۴
رئیس صندوق رفاه دانشجویان اعلام کرد

بهره مندی دانشجویان از بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن متأهلی در سه سال اخیر

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم میزان مبالغ وام ودیعه مسکن متأهلی پرداخت شده به دانشجویان طی سه سال اخیر و کسری اعتبار مورد نیاز باقی دانشجویان را اعلام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان در خصوص عملکرد این صندوق در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به میزان وام‌های ودیعه مسکن متأهلی دانشجویان اشاره کرد و گفت: از سال ۱۴۰۱ تاکنون مبلغ ۱۰۱۹ میلیارد تومان اعتبار وام ودیعه مسکن متاهلی به دانشجویان پرداخت شده است که بخشی از آن از محل اعتبارات تخصیصی ستاد ملی جمعیت و مابقی از منابع صندوق رفاه دانشجویان تامین شده است و مقرر شده است امسال نیز مبلغ ۶۸۰ میلیارد تومان از طرف ستاد ملی جمعیت به این موضوع اختصاص یابد.


دکتر گنجی تاکید کرد: در راستای حمایت بیشتر از دانشجویان متاهل و با بهره‌گیری از ظرفیت آیین‌نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی، وام تحصیلی دانشجویان متاهل دو برابر دانشجویان مجرد در نظر گرفته شده است و در صورتی که زوجین هر دو دانشجو باشند به هر دو نفر وام تحصیلی متأهلی تعلق می‌گیرد.


وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۶۳۷۸ نفر دانشجو در انتظار تخصیص اعتبار وام ودیعه مسکن متاهلی می‌باشند و صندوق رفاه دانشجویان در نظر دارد در صورت تامین منابع و اعتبارات لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت حمایت خود را از دانشجویان افزایش دهد.


رئیس صندوق رفاه دانشجویان در پایان عنوان کرد: میزان وام ازدواج دانشجویان و وام تولد فرزند هر کدام از سه میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرده است و افزود: به منظور حمایت مؤثرتر از ازدواج دانشجویی و فرزندآوری در دوران تحصیل پیشنهاد صندوق رفاه دانشجویان در صورت تامین منابع و تخصیص بودجه مورد نیاز از سوی سازمان برنامه و بودجه و یا از سوی ستاد ملی جمعیت، افزایش میزان مبالغ وام ضروری رویداد ازدواج از ۱۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان و فرزندآوری به ۳۰ میلیون تومان به ازاء هر فرزند می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار