کد خبر:۱۲۱۳۳۵۵

روایت تلخ پزشک اردنی از شکنجه‌های روانی شاباک اسرائیل

پزشک اردنی که پس از هفته‌ها بازداشت غیرموجه توسط رژیم اسرائیل آزاد شده، از شکنجه‌های روانی سیستماتیکی که در طول بازجویی بر او اعمال شده است، صحبت کرد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رای الیوم؛.پزشک اردنی که پس از هفته‌ها بازداشت غیرموجه توسط رژیم اسرائیل آزاد شده، از شکنجه‌های روانی سیستماتیکی که در طول بازجویی بر او اعمال شده است، صحبت کرد.

عبدالله البلوی، پزشک اردنی که به تازگی از سوی اشغالگران اسرائیلی آزاد شده، گفت که نیروهای شاباک او را بلافاصله پس از ورود به فلسطین اشغالی بازداشت کرده و بدون توضیح درباره دلایل بازداشت، او را نگه داشتند.

البلوی در مصاحبه‌ای با وب‌سایت محلی عمون تأکید کرد که مقامات اشغالگر در ابتدای بازداشت اجازه تماس او با سفارت اردن در تل‌آویو را ندادند و همچنین از آوردن وکیل خصوصی برای او خودداری کردند.

او در ادامه تصریح کرد که تحت فشار روانی شدیدی قرار گرفت که هرگز در زندگی‌اش تجربه نکرده بود، مانند تاباندن نور شدید به او در داخل سلول، و اینکه هیچ ایده‌ای درباره زمان و فضای محدود سلول نداشت و کیفیت غذای ارائه شده نیز بسیار پایین بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار